Concert Selah Sue in het Bostheater
Concert Selah Sue in het Bostheater Mathieu Zazzo

Concert Selah Sue in het Bostheater

zondag 26 mei 2024 18:00 tot 23:00

Concert Selah Sue door Live At Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Op zondag 26 mei staat niemand minder dan Selah Sue op het podium van het Bostheater! Deze Belgische singer-songwriter staat bekend om haar soulvolle stem en veelzijdige muziekstijl.

Sanne Putseys, beter bekend als Selah Sue, begon al op 15-jarige leeftijd met het bespelen van de akoestische gitaar en het schrijven van haar eigen nummers. Met invloeden van soul, reggae, funk en pop heeft ze een eigen, herkenbare sound gecreëerd. Ze brak door met hits als ‘Raggamuffin’ en ‘This World’, waarmee ze wereldwijd erkenning kreeg.

De energieke live-optredens van Selah Sue staan garant voor een onvergetelijke avond. Ze heeft energieke live-optredens gegeven op grote festivals zoals Lowlands, Sziget, Pinkpop en North Sea Jazz festival! Haar podiumprésence en de emotie die ze in haar nummers legt, maken elk concert een bijzondere ervaring. Met haar unieke mix van genres weet ze een breed publiek aan te spreken.

De genre-buigende Selah Sue was een van de winnaars van de Music Industry Awards, voor beste vrouwelijke soloartiest van 2010 & 2011. In 2022 keerde ze terug met het album ‘Persona’ in maart 2022, dat een meer ontspannen en persoonlijke benadering liet zien. En in mei brengt ze haar energie en soulvolle klanken naar het Amsterdamse Bos!

Zomerterras open 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 46,00 incl. service- en excl.€ 2,15 order- en eventuele verzendkosten van € 4,50.

Website: bostheater.nl

Locatie