Concert Miss Montreal in het Bostheater
Concert Miss Montreal in het Bostheater Live At Amsterdamse Bos

Concert Miss Montreal in het Bostheater

zaterdag 1 juni 2024 18:00 tot 23:00

Concert Miss Montreal 2024 door Live At Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Op zaterdag 1 juni hebben we het genoegen om niemand minder dan Miss Montreal te verwelkomen in ons Bostheater! Sanne Hans en haar band veroveren samen al jarenlang de harten van hun publiek. Deze zomer betreden ze ons openluchttheater om het publiek te verblijden met hun bekende hits.

In 2008 bracht Miss Montreal haar eerste single uit: Just a Flirt. Sindsdien heeft ze samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) - een reeks van hits geproduceerd. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse band/zangeres een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie en niet meer van de radio weg te denken. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Million Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres gouden en platina platen op haar naam staan. 

Bereid je voor om weggeblazen te worden door de onweerstaanbare energie van Miss Montreal, want op zaterdag 1 juni zal het vijftal het podium van het Amsterdamse Bostheater betreden voor een avond vol muzikaliteit en heerlijke meezingers.

Zomerterras open 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 51,75 incl. service- en excl.€ 2,15 order- en eventuele verzendkosten van € 4,50.

Website: bostheater.nl

Locatie