Concert Belle & Sebastian in het Bostheater
Concert Belle & Sebastian in het Bostheater Live At Amsterdamse Bos

Concert Belle & Sebastian in het Bostheater

zondag 30 juni 2024 18:00 tot 23:00

Concert Belle & Sebastian 2024 door Live At Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Wij kunnen niet wachten om de indieband Belle & Sebastian op zondag 30 juni 2024 te verwelkomen in ons Bostheater! Bereid je voor op een muzikaal meesterwerk in de unieke setting van het Amsterdamse Bos.

Belle & Sebastian, oorspronkelijk opgericht in 1996 door Stuart Murdoch en Stuart David in Glasgow, Schotland, is nu een zevenkoppige band. Hun muziek wordt gezien als een onderscheidende mix van indie, folk en pop, met invloeden uit de jaren 60 en 80.

Met albums zoals “If You’re Feeling Sinister”, dat door critici wordt beschouwd als hét meesterwerk van de band, heeft Belle & Sebastian een diepgaande invloed op de in die muziekscene. Sinds het indrukwekkende optreden in 2006 samen met The Shins in de Verenigde Staten is de band ook bekend buiten het Verenigd Koninkrijk.

Als een van de meest invloedrijke indie folkgroepen van de afgelopen decennia heeft Belle & Sebastian een loyale fanbase opgebouwd en talloze hits voortgebracht die worden geluisterd door fans over de hele wereld. Laat deze kans dus niet aan je voorbijgaan om de groep live op het podium te zien schitteren!

Zomerterras open 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 48,30 incl. service- en excl.€ 2,15 order - en eventuele verzendkosten van € 4,50.

Website: bostheater.nl

Locatie