Concert The The Midnight
Concert The The Midnight Live At Amsterdamse Bos

Concert The Midnight in het Bostheater

zondag 14 juli 2024 18:00 tot 23:00

Concert The Midnight 2024 door Live At Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Goed nieuws! The Midnight, zet op zondag 14 juli het Bostheater op zijn kop! Hun sound evolueert voortdurend; opzwepende synths, retro-futurisme, arena rock-akkoorden en aanstekelijke pop-hooks leiden tot een muzikale reis tijdens hun live-optreden.

The Midnight, bestaande uit singer-songwriter Tyler Lyle en Deense drummer/producer Tim McEwan, levert songs met de kracht om elke luisteraar tot een ‘hero’ te maken. McEwan’s Deense achtergrond en Lyle’s zuidelijke Amerikaanse roots vormen een vruchtbare voedingsbodem voor hun unieke samenwerking. Op hun vierde studioalbum, ‘Heroes’, nemen ze je mee op een reis, waarbij het duo transformeert tot een vijfkoppige band.

Met invloeden van Springsteen tot The Police brengen ze een feest van herkenning en vernieuwing. De tracks van het nieuwe album live ervaren is een echte ervaring. Kortom, een avond vol nostalgische tunes, veel plezier en een muzikaal vuurwerk. Zorg dat je erbij voor een onvergetelijke avond met The Midnight in het Amsterdamse Bostheater!

Zomerterras open 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 37,40 incl. service- en excl.€ 2,05 order- en eventuele verzendkosten van € 4,50.

Website: bostheater.nl

Locatie