Concert Ziggy Alberts in het Bostheater
Concert Ziggy Alberts in het Bostheater Janneke Storm

Concert Ziggy Alberts in het Bostheater

woensdag 14 augustus 2024 18:00 tot 23:00

Concert Ziggy Alberts 2024 door Live At Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Op woensdag 14 augustus staat de Australische singer-songwriter en auteur, Ziggy Alberts, in ons openluchttheater. Hij betovert wereldwijd met authentieke teksten, folk-pop melodieën en een energieke solo-act.

Ziggy heeft zich gevestigd als toonaangevende Australische artiest en hij heeft al op vele plekken in de wereld opgetreden. En dit jaar komt hij naar ons Bostheater! Deze eigenzinnige en karakteristieke artiest heeft een onafhankelijk platenlabel, Commonfolk Records; en boekenuitgeverij Commonfolk Publishing. Ziggy Alberts is een toonaangevende onafhankelijke Australische artiest die zijn verhaal ontvouwt op eigen voorwaarden. Zijn laatste platen, ‘searching for freedom’ en ‘DANCING IN DE DARK’ weerspiegelen zijn artistieke groei. De nummers bevatten expressieve teksten met thema’s als avontuur, moed en verbinding.

Met meerdere ARIA certificaten en een APRA Music Award, heeft Ziggy Alberts zijn plek in de muziekwereld verdiend. In 2024 brengt hij zijn internationale tour naar ons intieme Bostheater, beladen met meeslepende verhalen en een authentieke verbinding die zijn muziek definieert. Mis deze kans niet om zijn unieke stijl live te ervaren.

Zomerterras open 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 40,25 incl. service- en excl.€ 2,15 order- en eventuele verzendkosten van € 4,50.

Website: bostheater.nl

Locatie