• Artist impression van de buitenkant

    -
  • -

De Gijsbrecht: Ouderkerks woonproject van hoog niveau

13-09-2017, 15:11 | Lezersnieuws | Ilse Boer

Gijsbrecht.' Speciaal bestemd voor mensen vanaf 75 jaar of met zorgindicatie, is De Gijsbrecht van alle gemakken voorzien. Bewoners huren hier straks een luxe, modern appartement dat achter de schermen al is ingericht op een mogelijke toekomstige zorgvraag. Zo houdt een bewoner altijd zelf de regie.

In hartje Ouderkerk

In De Gijsbrecht woont u in een modern, comfortabel huurappartement middenin het historisch centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Om de hoek zijn volop terrasjes, mooie winkels en fijne restaurants die voor gezellige reuring zorgen. U woont hier middenin de maatschappij.

Voor wie is De Gijsbrecht?

De Gijsbrecht is bestemd voor levensgenieters van 75 jaar of ouder, of voor mensen met (intensieve) zorgvraag. Inwoners van de gemeente Ouder-Amstel krijgen voorrang bij de toewijzing van de woningen. De appartementen variëren van 58 m2 tot 86 m2 en hebben twee slaapkamers. De woningen worden verhuurd in de vrije sector. De huurprijzen zullen tussen de 750 en 1000 euro per maand bedragen.

Meedenken: hoe wilt ú wonen?

De Gijsbrecht is een ontwikkeling van BouwInvest Healthcare Fund. Op 4 november zal het gebouw in verhuur gaan. De eerste bewoners nemen naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 hun intrek.

Voorafgaand aan de Start Verhuur, gaat BouwInvest in gesprek met mogelijke nieuwe huurders over hun wensen voor het nieuwe gebouw. Director Zorgvastgoed Erwin Drenth: 'We willen weten waar bewoners behoefte aan hebben, welke diensten en services, maar ook hoe ze graag benaderd willen worden. De klant staat bij ons centraal, vandaar dat we vooraf rond de tafel gaan met die mensen die De Gijsbrecht mogelijk thuis gaan noemen.'

De meedenkmiddag vindt plaats op 5 oktober om 15.00 in Ouderkerk. Er zijn nog wat laatste plekken voor nieuwe geïnteresseerden beschikbaar. Ook interesse in De Gijsbrecht of wilt u meedenken? Kijk op www.wonenindegijsbrecht.nl of mail naar gijsbrecht@actyswonen.nl.