Lezersnieuws

Een barmhartige Samaritaan zijn

Heel het leven van Jezus zit vol van verhalen van aandacht voor mensen die buiten de maatschappij vallen. Hij legt “naastenliefde” uit in het verhaal van de man die op de weg van Jerusalem naar Jericho door rovers wordt overvallen.

Fanatiek debat in vmbo-debatwedstrijd

Scholengemeenschap Panta Rhei stond maandagavond 11 juni in het teken van fanatiek debat tussen leerlingen van het Amstelveen College, het Hermann Wesselink College en SG Panta Rhei.

Familiequiz

Zondagmiddag, 17 juni werd in de bibliotheek van Amstelveen, gelegen boven boekhandel Venstra, een openbare quiz georganiseerd over de geschiedenis van Amstelveen. De samenstellers van het boek 'De Monumenten van Amstelveen’ stelden de vragen en beoordeelden de gegeven antwoorden.

Brede School Rembrandt stoomt zich klaar voor ‘ArenA Moves’ 

Op 8 juli gaat een selectie uit groep 8 van Brede School Rembrandt een sportieve uitdaging aan tijdens ArenA Moves. Ze beklimmen zoveel mogelijk treden van de beroemde tribune van de Johan Cruijff ArenA. Zo hopen ze een recordbedrag te kunnen inzamelen voor strijd tegen de ziekte MS.

Urban Kids 

Summer Time Learning 2018

 

D66 wil met meer preventie het verschil maken voor de jeugd

Amstelveen, 15  juni 2018 - Nieuwste cijfers van het CBS laten zien dat het aantal jongeren dat in Amstelveen gebruik maakt van de jeugdzorg laag is. Veel lager dan het gemiddelde in de regio en het landelijk gemiddelde. De D66 fractie is hier blij mee.

Keepster gezocht

De meiden van RODA '23 MO19-1 zijn naarstig op zoek naar een keepster voor het nieuwe seizoen. We vormen een gezellig team met ambitie en zoeken een enthousiaste speelster onder de lat in de leeftijd van 16 tot 19 jaar. We spelen in de 1e klasse.

Voorstelling De Meeuw in Bostheater

Deze zomer brengen het Amsterdamse Bostheater en het Noord Nederlands Toneel op het grootse buitenpodium van het Amsterdamse Bostheater een eigenzinnige bewerking van het fascinerende stuk van Anton Tsjechov: De Meeuw.

KKC leerlingen in finale Nationale Scheikunde Olympiade 2018

Lucas Crijns en Thomas Pijls, beide leerlingen van scheikunde docent Peter Keeven van het Keizer Karel College, namen donderdag 14 juni deel aan de finale van de 39e Nationale Scheikunde Olympiade 2018.

Brede steun voor motie voor behoud historische tramlijn

De partijen AvA, BBA, CDA, ChristenUnie, GroenLinks en OCA dienen woensdagavond tijdens de raadsvergadering gezamenlijk een motie in waarin zij het gemeentebestuur oproepen alles in het werk te stellen om de museumtramlijn en de historische trams te behouden als -zoals zij dat in de motie noemen-

Pagina's