Lezersnieuws

Uniek in Nederland: Hond/Paard-cursus bij Van Stal

Honden- en paardenschool Van Stal heeft een buitengewone cursus ontwikkeld: de Hond/Paard-cursus, voor baasjes van honden die blaffen en achter paarden aangaan. Van Stal is de ideale plek om dit probleem met de juiste begeleiding te tackelen.

Vragen over opvoeding? Kom naar KinderRijk Late Night!

Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. De opvoeding van je kind is belangrijk, maar soms best lastig. Want kinderen zijn van nature nieuwsgierig. Ze gaan op ontdekking, willen uitzoeken en uitproberen maar vooral alles zelf doen. En wat doe je dan als ouder?

Dag van de Pedagogisch Medewerker bij KinderRijk

Donderdag 21 september was de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Een moment dat KinderRijk met beide handen heeft aangegrepen om alle pedagogisch medewerkers eens flink in het zonnetje te zetten!

Judoteam Koka / Gietelink tweede bij Spaarne team toernooi in Haarlem

Afgelopen weekend werd in Haarlem het Spaarne team toernooi gehouden. Dit is een van de sterkst bezette jeugd team toernooien van Nederland.

Tentoonstelling Amstelveen in Kunst

De Vereniging Historisch Amstelveen organiseert in de maand oktober de tentoonstelling 'Amstelveen in Kunst'. De tentoonstelling wordt gehouden in het kader van de Maand van de Geschiedenis. Het thema van dit jaar, 'Geluk' is bijzonder van toepassing op kunst.

Vrijdag afscheidsreceptie Linda Roos

Woensdagavond 27 september a.s. neemt de gemeenteraad van Amstelveen afscheid van Linda Roos als raadslid. Bijna 24 jaar was zij raadslid voor Burgerbelangen Amstelveen (bbA), waarvan ruim 10 jaar als fractievoorzitter.

Patrick Adriaans beoogd lijsttrekker SP Amstelveen

Het bestuur van de SP Amstelveen draagt Patrick Adriaans voor als lijsttrekker voor de raadsverkiezingen van 21 maart 2018. Huidig fractievoorzitter en voormalig lijsttrekker Joep van Erp heeft aangegeven wat rustiger vaarwater op te willen zoeken.

Amstelveen begint de competitie met een overwinning

In Castricum begon de competitie voor Amstelveen Heemraad en met een 0-1 overwinning is de ploeg van Radjin de Haan goed gestart. Vlak na rust werd Nick Lammers de matchwinnaar. Het is dat het vizier van Amstelveen niet op scherp stond, want de uitslag had zomaar veel groter kunnen zijn.

Tribute to The Police in The Shack

Heb je Sting of The Police altijd al een keer live mee willen maken? Deze tribute band laat je geloven dat je erbij was! Twee keer eerder stond deze band met heel veel succes op het Shack-podium, en iedereen die erbij was dacht hetzelfde; wat is dit gruwelijk goed!!

Claude Hay (Australië) One-Man-Band

Claude Hay is een multi-instrumentalist uit Australië die alle instrumenten zelf bespeelt, slide-gitaar, banjo, bas en drums. Daarop een combinatie van traditionele blues, hardrock en funk speelt en daarbij ook nog eens fantastisch zingt.

Pagina's