Lezersnieuws

Every Little step, a Big Miracle

Every little step, a big miracle!

Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds verder als Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdsportfonds Amstelveen en Jeugdcultuurfonds Amstelveen zijn, na jaren intensieve samenwerking achter de schermen, per 3 april samen verder als het Jeugdfonds Sport & Cultuur Amstelveen.

Spanning stijgt in huize ‘Wijnschenk’15 jarige Caïa Wijnschenk uit Amstelveen na 12.000 zeemijl terug in Nederland

Spanning stijgt in huize ‘Wijnschenk’.

 

15 jarige Caïa Wijnschenk uit Amstelveen na 12.000 zeemijl terug in Nederland.

 

Doet u mee met de (gratis!) veiligheidscheck van het Rode Kruis?

 

Wist u dat er jaarlijks meer slachtoffers vallen door ongelukken in en om het huis dan in het verkeer?

Even snel de trap af, maar vergeten dat er nog wat op een tree lag, dat losse kleedje of de die gladde schoenen. Voor je het weet val je.

Wint een Noord-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

HV Myra realiseert deze zomer drie watervelden

AMSTELVEEN – Op zondag 15 april jl. zijn de handtekeningen gezet voor de realisatie van drie nieuwe watervelden op het complex van Hockeyvereniging Myra. Een langgekoesterde wens van de vereniging wordt hiermee deze zomer werkelijkheid.

SKVA 3e bij de Agerbeek cup

shotokan karate vereniging Amstelveen is voor de 5e keer opvolgend 3e geworden bij de jaarlijkse Agerbeek cup. Een wedstrijd waarin alle clubs die onze hoofd sensei Max Ageebeek heeft opgericht het tegen elkaar opnemen

Opvallende prestaties Startbaan junioren in Amsterdam

Ook de baancompetitie is nu begonnen voor de junioren van AV Startbaan. Op zaterdag 14 april vond in Amsterdam, in het Olympisch Station, de eerste wedstrijd van de competitie voor CD junioren plaats. AV Startbaan deed mee met 4 teams en 25 junioren.

Jongens

Zilver voor judoka Inno Loeber in Assen

Inno Loeber werd afgelopen zaterdag 2e bij het internationale Bartje toernooi dat al weer voor de 41e keer georganiseerd werd in Assen. Inno judode 5 partijen in een poule systeem.

Karel Gietelink 75 jaar jong !

Wie kent niet judoka Karel Gietelink ? In Amstelveen en omstreken is Karel een fenomeen. Al jarenlang geeft hij les in de Kegel en veel leerlingen kijken met veel plezier terug naar de tijd waarin zij van Karel de fijne kneepjes van het judo kregen bijgebracht.

Pagina's