Lezersnieuws

Uitreiking Schipholfonds van 43 (jeugd) donaties waaronder HC AMVJ en WV Amstelveen

Het bestuur van het Schipholfonds heeft gisteren 43 donaties uitgereikt voor een totaal bedrag van € 80.937,72 tijdens een feestelijke bijeenkomst op Schiphol.

Kerstdienst 2017

Op de eerste Kerstdag, op maandag 25 december, is er in het gebouw van het Apostolisch Genootschap in Amstelveen, Graaf Aelbrechtlaan 138-140, een feestelijke kerstviering. De viering begint om 10:00 uur.

Een muzikale middag op weg naar Kerst

Stadsdorp Elsrijk, openluchttheater Elsrijk en het Apostolisch Genootschap in Amstelveen organiseren op zondag 17 december in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, Graaf Aelbrechtlaan 138-140 in Amstelveen, een gezellige en warme middag "Samen op weg naar Kerst".

Kerstwijding 2017: Kiezen voor vrede

Op de avond vóór Kerstmis, op zondag 24 december, is er in het gebouw van het Apostolisch Genootschap in Amstelveen, Graaf Aelbrechtlaan 138-140, een samenkomst met als thema "Kiezen voor de vrede". Eenieder is welkom.

Zwangerschapsyoga

Amstelveen - Op elke zaterdagochtend vanaf eind november start Zest your Life met zwangerschapsyoga lessen door Alana du Bois. Zwangerschapsyoga ondersteunt bij de veranderingen die je ondergaat. Zo ben je goed voorbereid op de bevalling en kan je volop genieten van je zwangerschap.

ABBA Gold - The Christmas Special (tribute)

Kerst inluiden doe je dit jaar in Q-Factory tijdens de speciale kerstshow van Abba Gold.

Amstelvener schrijft streekgeschiedenis Steenwijkerland.

Amstelvener schrijft Omnibus over De Pol en omstreken

Leonie Meijer speelt haar nieuwe theatervoorstelling HIER in de Griffioen

Op vrijdag 8 december speelt zangeres en songwriter Leonie Meijer haar nieuwe theatertour 'HIER' in Cultuurcentrum Griffioen.

Roda '23 JO15-3 eerste kampioen van dit voetbalseizoen.

Roda '23 JO15-3 zijn afgelopen zondag kampioen geworden van de najaarscompetitie en daarmee de eerste voetbalkampioen van RODA '23 dit seizoen. Het team bestaat uit 15 jongens en 1 meisje en won in de kampioenswedstrijd overtuigend met 1-7 van Legmeervogels.

Judoteam Karel Gietelink Sport op derde plek in West Friese Judo Competitie

Op zaterdag 18 november vond de 2e ronde van de West Friese Judo Competitie plaats. In deze competitie strijden de grote judoscholen in Noord-Holland tegen elkaar. De competitie bestaat uit verschillende klassen. Het team van Karel Gietelink Sport strijdt in de Hoofdklasse.

Pagina's