Lokaal lezersnieuws

Muzikaal spektakel bij opening seizoen Openluchttheater Elsrijk

Zondag 27 mei om 15.00 uur opent Openluchttheater Elsrijk haar hekken voor het seizoen 2018. Als muzikale gasten zijn er 60 musici van de Harmonie St. Caecilia uit Bavel uitgenodigd, die speciaal voor deze middag een zeer afwisselend programma hebben samengesteld.

Afstoten Heilige Geestkerk onvermijdelijk

Het zal niemand verbazen dat de huidige krimp van het aantal actieve gelovigen  grote consequenties heeft voor kerkgebouwen. De RK Parochie Amstelland stond dan ook voor de moeilijke keuze welk gebouw in Amstelveen Zuid moest worden behouden.

De Rode Loper @ the Movies in Westend vrijdag 18 mei 2018

Op de rode loper lopen filmsterren. Dit thema nodigt alle kinderen uit om te komen als een echte filmster bij de leukste disco van Amstelveen! Doe je mooiste, leukste of stoerste outfit aan, want als een filmster zijn is bij Kids in the Mix supergaaf.

Hondenpsycholoog Duko Sietsema

Beste hondeneigenaren,

Sloop H. Geestkerk slecht voor Amstelveen

De fractie van D’66 heeft terecht kritische vragen gesteld over mogelijke plannen om de Heilige Geestkerk te slopen.

Het slopen van de H. Geestkerk is een heel slecht plan, en wel om de volgende twee redenen.

60 jaar getrouwd!

Het 60 jaar huwelijk van het echtpaar Diny en Marius der Weduwen. Beiden zijn geboren in de Haarlemmermeer en de liefde is zijn tijdens het schaatsen op de Nieuwe Meer begonnen. Zij zijn nog steeds gelukkig getrouwd en heel aktief.

D66 wil Heilige Geestkerk behouden 

De fractie van D66 wil het Amstelveense monument de ‘Heilige Geestkerk’ aan de Haagbeuklaan 3 behouden. D66 is recentelijk benaderd door de Stichting het Cuypersgenootschep met zorgen over de onzekere toekomst van het Amstelveense monument.

Gratis themacafé over scheiden en mediation

Op dinsdag 15 mei wordt weer een gratis themacafé Relatie en Echtscheiding gehouden in Amstelveen. Deze avond kunt u advies krijgen over scheiden en mediation.

Buurt Randwijck rouwt om verlies Marion Jansma 

Amstelveen- De amstelveense Marion Jansma is op 23 April jl. op zestig jarige leeftijd overleden. De winkeliers en mensen uit de Bourgondische laan gaan haar missen. Marion was heel actief voor de gehele buurt.

De examenstunt 2018 van het Amstelveen College was een groot succes! 

Dat een eindexamenstunt ook leuk en zonder problemen kan verlopen blijkt maar weer uit de examenstunt van het Amstelveen College van de afgelopen donderdag. Onze eindexamenleerlingen van de mavo, havo & het vwo hebben een geslaagde eindexamenstunt georganiseerd.

Pagina's