Sport lezersnieuws

Zilver voor judoka Inno Loeber in Rijen

Afgelopen zondag werd in Rijen voor de 35e keer het Sprokkeltoernooi in Rijen georganiseerd. Dit betreft een sterk bezet nationaal judotoernooi. Inno Loeber, 32 kg, nam voor de gelegenheid deel in de klasse tot 38 kg bij de jongens tot 12 jaar.

AV Startbaan: Goud, zilver en brons bij indoor in Amsterdam

Op zondag 18 februari deden ruim 40 pupillen en junioren van AV Startbaan mee aan een indoorwedstrijd in Amsterdam. Aan deze wedstrijd deden veel pupillen en junioren mee van verenigingen uit het hele land. Toch eindigden veel pupillen en junioren in de top 10 of zelfs op het podium.

Welpen team basisschool De Cirkel plaatst zich voor Halve Finale Nederland Schooldammen

Basisschool De Cirkel viel wederom in de prijzen. Twaalf winnende scholen streden 10 februari in Heerhugowaard om het kampioenschap

Brons voor judoka's Karssen en Loeber in Vlaardingen

Afgelopen zaterdag hebben Tiemo Karssen en Inno Loeber van Karel Gietelink Sport een bronzen medaille gewonnen bij de 38e editie van het judotoernooi in Vlaardingen.

Zilver voor judoka Jason Belmer in Hoogland

Hoogland

Afgelopen zondag is Jason tweede geworden bij het internationale judotoernooi in Hoogland in de klasse tot 27 kg. Er werd gejudood in een poule systeem. Nadat Jason drie potten gewonnen had met ippon, verloor hij de laatste waardoor hij genoegen moest nemen met het zilver.

AV Startbaan: Tweemaal goud voor Romee in Utrecht

Op zaterdag 3 februari vond in de Galgenwaard in Utrecht de Winterindoor, georganiseerd door Hellas Utrecht, plaats. In tegenstelling tot baanatletiek, waarop een tartan (verende) ondergrond wordt gelopen of gesprongen, vindt indoor atletiek veelal plaats op veel verschillende ondergronden.

Ziekenhuis Amstelveen/Borstpoli doet goede zaken in strijd om het kampioenschap

Afgelopen vrijdag speelde het vlaggenschip van zaalvoetbalclub Ziekenhuis Amstelveen/Borstpoli de belangrijke uitwedstrijd tegen Soest. Soest stond, op het moment van aanvang, derde op de ranglijst en ZKHA vierde in de Hoofdklasse B.

Veteranen en jeugd judoka's Gietelink Sport vallen in de prijzen in Lille en Groesbeek

Afgelopen weekend kwamen de veteranen judoka's Jeroen Letterie, Jos Wennekers en Jasmijn van Aller in actie tijdens het Eurometropole Masters judotoernooi in Lille, Frankrijk.

AV Startbaan: Crossen tussen de koeien in 't Gooi

Op zaterdag 27 januari was het bos 't Laer bij Hilversum de locatie voor de derde en laatste voorronde wedstrijd in de crosscompetitie voor pupillen en junioren. Voor alle ouders, pupillen en junioren begon de dag met een ware 'speurtocht' van de parkeerplaats naar de start van de cross.

Judoka Tiemo Karssen wint in Gemert

Afgelopen zondag werd het sterk bezette nationale toernooi van Gemert gehouden. Judoka Tiemo Karssen van Karel Gietelink Sport wist de klasse -55 kg bij de jongens tot 18 jaar te winnen door al zijn partijen met ippon te winnen. In de finale moest hij het opnemen tegen Pieter van Oort.

Pagina's