Sport lezersnieuws

Ieva Pope kampioen enkelspel Master Finals Badminton Nederland

De Letse badmintonspeelster Ieva Pope, nummer 3 van Nederland en spelend bij Van Zijderveld uit Amstelveen, zette het afgelopen Pinksterweekeinde een knappe prestatie neer door het damesenkel Master Finals toernooi van Badminton Nederland voor het tweede achtereenvolgende jaar op haar naam te sch

Pinksterweekend met topatletiek in Amstelveen

Voor de 18e keer op rij organiseerde AV Startbaan op 20 en 21 mei de Pinkstermeerkamp voor junioren en senioren. Bij de senioren deed dit jaar bijna de hele Nederlandse meerkamp top mee, waardoor er eigenlijk sprake was van een open NK.

90-jarig Oosterbad stunt met badeenden en prijzen

Bij een verjaardag hoort een feestje en bij een respectabele leeftijd hoort een knalfeest. Vandaar dat op zaterdag 2 juni aanstaande een spectaculaire race wordt georganiseerd voor de jarige én voor een ander doel.

Uilenstede VU Polderloop - 31 mei 2018

Uilenstede VU Polderloop: een heerlijke zomeravondloop in het poldergroen.

41e Dorpentocht Fietstocht

STARTPOSTEN AMSTELVEEN STARTPLAATSEN: (35 + 55 km) : Keizer Karel College, Elegast 5 AMSTERDAMSE BOS (35 + 55 km) : De Boswinkel, Bosbaanweg 5 SLOTEN (alleen 55 km) : De Patatza(a)k, Langsom 5

SKDA Dansschool Nederlands Kampioen

Zondag 13 mei, op moederdag, heeft SKDA dansschool zich op de kaart gezet. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen van Dance Competitions in de Stadsschouwburg Haarlem vielen de 2 danscrews van SKDA in de prijzen.

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

Geweldige 34ste editie van de Rondehoeploop 2018

2x goud, 5x zilver, en 1x brons voor judoka's Gietelink bij Amsterdam Judo Event

Afgelopen weekend werd het Amsterdam Judo Event gehouden in Sporthallen Zuid. Er werden in diverse categorieën gestreden, zowel in verschillende gewichtsklassen als in wedstrijdniveau's. Op zaterdag wist Srilakshmi Suijthaagiressh bij de meisjes kampioen te worden.

Topatletiek bij AV Startbaan met de Pinksterdagen

Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert AV Startbaan voor de 18e keer de Pinkstermeerkamp waar ruim 250 atleten van verenigingen uit het hele land aan meedoen. Dit jaar doet bijna de hele top 10 van het NK bij de senioren van 2017 mee!

Judoka's Loeber en Soesan winnen goud en zilver in Koersel, België

Afgelopen zondag werd het internationale judotoernooi van Koersel in België georganiseerd. Van Karel Gietelink Sport reisden 2 judoka's af.

Pagina's