Zakelijk lezersnieuws

Tweede Pinksterdag heerlijk ontspannen op het water met live-jazz op het IJ!

Na het succes van vorig jaar organiseert Rederij het IJ op tweede Pinksterdag wederom Jazz op het IJ. Een 3 uur durende vaartocht over het IJ en Markermeer met live-jazz van het T.C. Hammond Trio.

Nieuw tijdperk met Waterdrinker Green Trade Center 

Met een stevige druk op de rode knop, luidden Mariska Foppen en Bob Moria, directeuren van Waterdrinker Aalsmeer, tezamen met ketenpartners vrijdag 9 maart symbolisch een nieuw tijdperk in.

Wethouder Peter Bot Heropend Natuurwinkel Amstelveen

Vandaag, vrijdag 9 maart 2018 werd door Wethouder Peter Bot de vernieuwde Natuurwinkel aan de Amsterdamse weg heropend. Samen met Marijke Preller, Bedrijfsleider sinds september 2017, trok hij de strik van het lint los vanmorgen.

30-jarig bestaan Natuurwinkel de Halm

Op 1 oktober 1987 openden Truus en Gerard Engelbart in de Bergenvaarderstraat hun Natuurvoedingswinkel De Halm en in 2015 verplaatste Trudy Engelbart de winkel naar de huidige locatie op de Amsterdamseweg onder de vlag van de Natuurwinkel. We vieren dit 30-jarige bestaan graag met onze klanten!

Vliegende start young entrepreneurs Amstelveen

Onder de noemer 'Strategie en suppen - What's your legacy?' trapte de Ondernemersvereniging Amstelveen op donderdag 24 augustus af met Young Entrepreneurs Amstelveen (YEA). Een nieuw initiatief voor ondernemers en professionals tot 37 jaar.