Paris Koeleman (rechts) won goud als beste gastvrouw. Collega-studente Rosanne Bos van het ROCvA (links) won zilver bij de koks.
Paris Koeleman (rechts) won goud als beste gastvrouw. Collega-studente Rosanne Bos van het ROCvA (links) won zilver bij de koks. Aangeleverd

ROCvA-studente Paris Koeleman wint goud als Beste Gastvrouw van Nederland

27 maart 2024 om 12:33 Onderwijs

AMSTELVEEN ROCvA-studente Paris Koeleman heeft op de NK Skills goud gewonnen als Beste Gastvrouw van Nederland. Zij doet momenteel werkervaring op bij het sterrenrestaurant Aan de Poel in Amstelveen. Tijdens het NK Skills streden 700 finalisten van vmbo- en mbo-scholen uit het hele land in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch om het Nederlands kampioenschap in hun vakgebied. In de horecasector werd gestreden om de titel beste gastheer- of vrouw, patissier, kok en hotelreceptionist.

Paris Koeleman van het ROCvA won goud als beste gastvrouw. ‘Ze heeft de uitdaging om haar veelzijdige vaardigheden als beste gastvrouw te tonen waargemaakt: van de lekkerste capuccino maken als barista tot het flamberen van gerechten en deskundig decanteren van wijnen. Maar vooral het uitstralen van een fabuleuze gastvrijheid’, meldt de organisatie over haar prestaties. Die passen bij haar ambities. Haar doel is om in de toekomst te werken in gerenommeerde restaurants.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie