• Duikteam Nemo

Duikteam Nemo houdt open dagen

AMSTELVEEN De Amstelveense duikvereniging Nemo houdt op de zondagen 10 en 24 september Open Dagen. Iedereen die geïnteresseerd is in de duiksport, of die een duikopleiding wil gaan volgen en 14 jaar of ouder is, kan dan vanaf 8.30 uur een proefduik maken.

Aansluitend wordt in het clubhuis aan Ouderkerkerlaan 15 een presentatie gegeven, waarin er het één en ander over de duiksport en Duikteam Nemo wordt verteld.

Duikteam Nemo bestaat al sinds 1969, en telt nu zo'n honderdtwintig leden. Onder die leden zijn gediplomeerde instructeurs, die belangstelenden op een leuke en veilige manier alles over de duiksport kunnen leren.

Wie al een eens een duikbrevet heeft gehaald, maar het leuk lijkt om kennis te verdiepen en vaardigheden te vergroten, is bij Duikteam Nemo aan het goede adres. Wie een bepaald niveau bereikt heeft, kan binnen de vereniging diverse ervaren duikers vinden die graag een keer mee willen gaan duiken.

EVENEMENTEN Bij Nemo is er naast duiken, ook aandacht voor gezelligheid. Rond de duiksport worden elk jaar diverse evenementen georganiseerd. Tijdens de Pinksteren trekken veel Nemo-leden voor een paar dagen naar Zeeland, om daar in het heldere water van de Grevelingen en de Oosterschelde duiken te maken. Na afloop van de duik wordt er bij een hapje en een drankje nagepraat. Maar ook in het clubhuis worden allerlei gezellige bijeenkomsten gehouden.

BREVETTEN De brevetten die bij Duikteam Nemo gehaald kunnen worden, zijn erkend door de Nederlandse Onderwatersport Bond en daarmee ook door de internationale duikbond CMAS. Met deze brevetten kan over de hele wereld onder de meest verschillende omstandigheden geduikt worden.

Belangstellenden kunnen zich per e-mail voor de open dagen aanmelden via info@duikteamnemo.nl

Vor meer informatie over de vereniging: https://duikteamnemo.nl