Tien kandidaten voor titel Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt

AMSTELVEEN De organisatie van de verkiezing van de Amstelveense Ondernemer van het Jaar heeft de tien genomineerden voor deze prijs bekendgemaakt. Ze zij geselecteerd uit ruim honderd inzendingen.

In de categorie Midden en Klein Bedrijf (MKB) vanaf 50 werknemers zijn de genomineerden: Centralpoint.nl, KinderRijk en Profs4U.

In de categorie MKB tot 50 werknemers zijn Restaurant Aan de Poel, Boekhandel Venstra, Kok Advies en RM Plants B.V. genomineerd.

In de categorie Startups zijn de genomineerden: Sparkholder, Fanbased en Fun Center Amstelveen in combinatie met Poel's Up.

Op dinsdag 14 november wordt tijdens een finaleavond bekendgemaakt welke onderneming de beste is binnen zijn categorie en wie twee jaar lang de titel 'Amstelveense Ondernemer van het Jaar 2017-2018' mag dragen. De winnaar wordt tevens voorgedragen voor de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018.

PUBLIEKSPRIJZEN Behalve op prijzen van de jury, maken de 10 bedrijven ook kans op het winnen van de publieksprijs. Vanaf 1 september kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer in Amstelveen. De ondernemer die hierbij als beste uit de bus komt, ontvangt op 14 november de publieksprijs uit handen van juryvoorzitter Maaike Veeningen. Stemmen kunnen uitgebracht worden op www.ovhj-amstelveen.nl

De verkiezing 'Amstelveense Ondernemer van het Jaar' vindt voor de eerste keer plaats. Het is een initiatief van de gemeente en Ondernemersvereniging Amstelveen, in samenwerking met Rabobank, KPMG, AmstelveenZ en De Loogman Groep. Het doel is om ondernemers aan te zetten tot een duurzame, innovatieve en creatieve invulling van het ondernemerschap. Daarnaast is het initiatief bedoeld als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente als drijvende kracht van de lokale economie.