Alzheimer Café Amstelveen, donderdag 26 oktober.Zo lang mogelijk thuis, hoe doe je dat?

12-10-2017, 22:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 26 oktober 2017, 19:30 tot 21:00

Locatie:

wimbledonpark 361 mr sixla, Amstelveen
woonzorgcentrum de Luwte
Amstelveen

Hanneke ten Brinke (mantelzorgconsulent bij 'Mantelzorg en Meer') zal met gespreksleider Cornelie Swart spreken over hoe je met dementie zo lang mogelijk, op een veilige en comfortabele manier, thuis kan blijven wonen.

Als u als mantelzorger hulp en zorg biedt aan uw naaste met een vorm van dementie komt daar heel wat bij kijken. Vaak gaat het om langdurige en zeer intensieve zorg. Veel mantelzorgers ervaren dit als erg zwaar.

Mantelzorg en Meer kan u helpen bij het verlenen van zorg aan uw naaste zolang u dit kunt en wenst, zodat u de zorg kunt volhouden en u samen zo lang mogelijk in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Enkele voorbeelden van onder¬steuning die Mantelzorg en Meer biedt zijn: inzet van (zorg)vrijwilligers; cursussen; gespreksgroepen; individuele ondersteuning.

Uiteraard is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen aan Hanneke ten Brinke, zodat u na deze avond goed geïnformeerd bent over de vormen van ondersteuning die voor u mogelijk zijn.

Wij ontvangen u graag in Woonzorgcentrum De Luwte, Wimbledonpark 361, 1185 XJ Amstelveen, aanvang 19.30 uur, einde 21.00 uur. De Zaal is open vanaf 19.00 uur

Inlichtingen:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van de Alzheimer Cafés Regio Amstelland en Meerlanden, e-mail: inlichtingenac@gmail.com