• Speelpop met op de achtergrond het decor

    Eva van den Bosch

Betoverende jeugdtheatervoorstelling

28-09-2018, 18:57 | Lezersnieuws | Johanna Euwe-Beaufort

Datum:

zondag 21 oktober 2018, 14:30

Locatie:

Wolfert van Borsselenweg 85A
Amstelveens Poppentheater
Amstelveen

Premi?re betoverende jeugdtheatervoorstelling met poppenspel, verhalen en zang door jong talent Eva van den Bosch op zondag 21 oktober om 14.30uur in het Amstelveens poppentheater.

In het kader van "oktober-maand van het jeugdtheater" verzorgt theatermaakster Eva van den Bosch de jeugdtheatervoorstelling Loena's sterrennacht (6+) met lichtbeelden, schaduwfiguren, poppen, live filmbeelden en met prachtige muziek en liedjes. Jong en oud zullen worden meegesleept door de grappige en ontroerende verhalen. Het verhaal begint niet met ?er was eens? omdat we niet weten wanneer het precies is gebeurd en ?f het wel zo is gegaan. Misschien gebeurde het wel gisteren? Of was het toch allemaal fantasie? Wat we wel weten is dat het verhaal hier begint: in een huisje aan de rand van de stad. Het huisje van Loena, het vrouwtje van licht. Loena?s Sterrennacht is een ode aan de fantasie. Een mooi verhaal over dappere buitenbeentjes. Een verhaal over zien en gezien worden, in het licht en in het donker. Deze muzikale voorstelling is een vrolijke familiebelevenis voor iedereen vanaf 6 jaar. Reserveren via: www.amstelveenspoppentheater.nl

Eva ontving in 2016 de Nieuwe Makers subsidie van Fonds Podiumkunsten. De muzikale samenwerking met vaste pianiste en componiste Deborah van der Velde en de coaching, begeleiding en inspiratiesessies van o.a. Fred Delfgaauw en Herman van Veen staan mede garant voor de kwaliteit van de voorstelling. Afgelopen seizoen beleefde de eerdere jeugdvoorstelling Mijn kleine zeemeermin al een succesvolle tour.

Uw recensent is van harte uitgenodigd voor de premi?re op zondag 21 oktober 2018 om 14.30 uur in het Amstelveens Poppentheater, Wolfert van Borsselenweg 85a.