• Bubbelvoetbal

    Jurrian Vissink
  • Leuke spelletjes doen met zijn alle!

    Jurrian Vissink
  • Springkussen

    Jurrian Vissink

Een onvergetelijk kamp van Sportivun

28-05-2018, 13:03 | Lezersnieuws | Julia Fransen

Datum:

maandag 23 juli 2018, 09:00 tot vrijdag 27 juli 2018, 17:00

Locatie:

Orion 3
Sporthal de Meent
Amstelveen

Datum: 23-07-2018 t/m 27-07-2018 Locatie: Sporthal de Meent, Amstelveen Orion 3-5 Amstelveen

Wil jij in jouw zomervakantie allerlei nieuwe sporten ontdekken? Kom dan van 23 t/m 27 juli naar het gave multi-sport dagkamp van Sportivun in Amstelveen! Speciaal voor alle sportliefhebbers van 4 t/m 10 jaar opent Sporthal de Brink hun deuren. Tijdens dit sportkamp doe je samen met leeftijdsgenootjes drie dagen lang verschillende sporten die je misschien nog niet kent. Maar natuurlijk is er ook genoeg tijd om te chillen en spelen met jouw nieuwe kampvriendjes! Waarom zijn deze multi-sportkampen zo cool? Een multi-sportkamp combineert allerlei leuke sporten. Van hockey, tennis en basketbal tot honkbal, atletiek en turnen. Meteen een goede manier om uit te vinden welke sport je nu echt het allerleukst vindt. Wie weet ontdek je wel een sport waar je zo veel plezier in hebt, dat je na het kamp lid word van een vereniging die deze sport aanbiedt! Daarnaast maak je nieuwe kampvriendjes en heb je veel lol met elkaar.

Ben jij benieuwd en wil je meer weten over de sportkampen in de zomervakantie in Amstelveen, kijk dan snel op: www.sportkampenvansportivun.nl/

Hoe geef je je op? Ga naar de website die hierboven staat en druk op sportkamp waarmee jij mee wil. Onderaan kan je je gegevens invullen en dan ga je mee op kamp!

Zien we jou in de zomervakantie?