• Inspiratie zwart en wit

    Evert Bakker
  • smaakcontrast

    Lie Bakker
  • Rood-Groen-Blauw

    Gerald Bakkert

Expositie Fotowerkgroep Coherente dit jaar met het thema "Contrast"

12-01-2018, 13:40 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 25 januari 2018, 16:00 tot woensdag 7 maart 2018, 16:00

Locatie:

, Ouderkerk ad Amstel
Gemeentehuis Ouder-Amstel
Ouderkerk ad Amstel

Ieder jaar verzorgt de fotowerkgroep Coherente een tentoonstelling in het Gemeentehuis van Ouder-Amstel om aan bezoekers te laten zien wat er aan creatieve fotoproducten uit de handen van haar leden kan komen.

Als thema voor de tentoonstelling werd dit jaar gekozen "Contrast". Een onderwerp waar de leden heel veel kanten mee uit kunnen gaan en dat hebben ze ook gedaan.

Het blijft spannend om te zien in welke richting ze hun creatieve geesten hebben laten zoeken. De selectiecommissie heeft haar best gedaan een zo divers mogelijk scala van interpretaties te laten zien. De bezoeker zal verrast worden: natuurlijk komen zij vaak, maar wel op heel verschillende wijzen, het contrast licht-donker tegen. Daarnaast verschijnen onder andere de contrasten horizontaal-verticaal, kleur en smaak, oud en nieuw, scherp en zacht, armoede en welvaart, transparant en ondoorzichtig en natuurlijk zwart en wit.

En nu weet de lezer van deze aankondiging nog steeds heel weinig! Dat is ook de bedoeling: kom allemaal naar het Gemeentehuis om de echte foto's te zien hangen en laat u verrassen!

De opening vindt plaats door wethouder Jacqueline de Maa op donderdag 25 januari 2018 om 16.00 uur. Aan het begin zal een van de leden, Ton Terra, een muzikaal optreden verzorgen.

Een overzicht van onze voorgaande exposities is te zien op: https://www.coherente.nl/ouderkerk/fotowerkgroep

Wil je een keer kennis maken met de club, schroom dan niet en kom een avondje langs. Je kan hiervoor contact opnemen met Hans Keijzer tel. 020-4961016 of stuur een mailtje naar fwg.coherente@gmail.com