• Roda'23

    nvt
  • Happy Football Vibes

    nvt

Happy Football Vibes 2018 - the Ultimate Youth Challenge

07-01-2018, 15:20 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 13 januari 2018, 08:00 tot zondag 14 januari 2018, 18:00

Locatie:

Noorddammerweg 48C, Amstelveen
Sportpark Roda'23
Amstelveen

Roda'23 gaat inmiddels alweer de derde editie in van haar succesvolle winterjeugdtoernooi! Het blijkt de ultieme manier te zijn voor veel teams om aan het einde van de winterstop weer in beweging cq topvorm te komen. Een dynamisch toernooi, in het teken van sportiviteit en gezelligheid. Op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2018 zullen maar liefst 48 jeugdteams uit heel het land zich richting Bovenkerk begeven om deel te nemen aan de Happy Football Vibes en met elkaar de ultieme voetbaluitdaging aan te gaan.

Ook dit jaar hebben wij een goed doel gekoppeld aan het toernooi, namelijk Stofwisselkracht. Dit is een stichting die fondsen werft voor het onderzoek naar stofwisselingsziektes, dit zijn ernstige aandoeningen die voornamelijk bij kinderen voor komen. Een van de hoofdsponsors van Roda'23, GvGPST (Giovanni van Groeningen Personal Soccer Trainer), zal aanwezig zijn om een uitdagende voetbal clinic te geven op veld 6. De opbrengsten van deze activiteit stelt Giovanni van Groeningen geheel beschikbaar aan het goede doel. Ook bakkerij Hulleman sponsort het goede doel door het gratis beschikbaar stellen van 400 speciaal ontworpen gebakjes die zullen worden verkocht op het toernooi. Voor meer info over het goede doel, zie ook www.stofwisselkracht.nl

Graag willen wij iedereen uitnodigen om te komen kijken en genieten van een weekend vol topvoetbal, voetbal clinic, en gezelligheid op en rond onze velden. Wij hebben voldoende winterse lekkernijen en uiteraard DJ Jaap om het nog gezelliger te maken. En was je nu net iets te laat met aanmelden, maar wil je volgend jaar ook graag meedoen met je team? Meld je dan nu vast aan op Happyfootballvibes@gmail.com, dan houden we je in elk geval op de hoogte!