• Flyer Kerst aan de Amstel zondag

    Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel

Kerst aan de Amstel, beleef je samen! ... groots kerstconcert in Nes aan de Amstel

03-12-2017, 23:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 december 2017, 14:15

Locatie:

Amsteldijk Zuid 145, Nes ad Amstel
Urbanuskerk te Nes aan de Amstel
Nes ad Amstel

Op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 wordt voor de derde maal Kerst aan de Amstel georganiseerd; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel.

Op zondag 17 december vindt om 14:15 uur een nieuw kerstconcert plaats door het grote harmonieorkest Sint Aemiliaan uit Kerkrade. Vanwege het succes van de eerdere optredens in Nes aan de Amstel, bezoekt dit orkest graag opnieuw de Urbanuskerk in Nes.

Deze dag is ook nog de expositie van bijzondere kazuifels te bewonderen (zoals tijdens de kerstfair op zaterdag 16 december).

Warme dranken zijn verkrijgbaar.

Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Hof Hoorneman Bankiers.

Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis).

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de prachtige glas-in-loodramen van het Priesterkoor.