• Flyer Kerst aan de Amstel Zaterdag

    Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel
  • Flyer Kerst aan de Amstel Zondag

    Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel

Kerst aan de Amstel, beleef je samen! voor de 3e keer in Nes!

03-12-2017, 22:11 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 16 december 2017, 15:00 tot zondag 17 december 2017, 17:00

Locatie:

Amsteldijk Zuid 145, Nes ad Amstel
Urbanuskerk te Nes aan de Amstel
Nes ad Amstel

Kerst aan de Amstel

beleef je samen!

Op zaterdag 16 en zondag 17 december 2017 wordt voor de derde maal Kerst aan de Amstel georganiseerd; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel.

Op zaterdag 16 december zijn er van 15.00 tot 19.00 uur diverse leuke activiteiten voor het hele gezin om aan deel te nemen. Maak een foto verkleed in/bij de arrenslee. Doe mee aan de kinderspeurtocht met om 18:00 uur 'Nesmob". Kerst-knutselen voor iedereen. Kerstloterij en bij het kerstvuur zelf worstenbroodjes bakken. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door een kerstkoor en winterse koek en zopie. Daarnaast is er een unieke expositie van bijzondere Kazuivels uit de eigen collectie van de Urbanuskerk. De entree is gratis.

Op zondag 17 december vindt om 14:15 uur een nieuw kerstconcert plaats door het grote harmonieorkest Sint Aemiliaan uit Kerkrade. Vanwege het succes van de eerdere optredens in Nes aan de Amstel, bezoekt dit orkest graag opnieuw de Urbanuskerk in Nes. Entree: 10 euro per persoon (kinderen gratis). Deze dag is ook nog de expositie van bijzondere kazuifels te bewonderen. Warme dranken zijn verkrijgbaar. Dit concert is mede mogelijk gemaakt door Hof Hoorneman Bankiers.

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het onderhoud van de prachtige glas-in-loodramen van het Priesterkoor.