• Auteur Rudvenska Maduro

    Rudvenska Maduro
  • Cover Toetie & Loela;zullen we samen de vogels eens tellen

    Rudvenska Maduro

Kinderburgemeester Varvara Denisova neemt eerste exemplaar kinderboek in ontvangst

10-11-2017, 13:41 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 15 november 2017, 13:30 tot 16:00

Locatie:

Stadsplein 102, Amstelveen
Openbare Bibliotheek Amstelveen
Amstelveen

Op woensdag 15 november om 13.30 vindt in de Openbare Bibliotheek te Amstelveen de presentatie plaats van Toetie & Loela; zullen we samen de vogels eens tellen van Rudvenska Maduro. Het is het eerste deel in de reeks Toetie & Loela voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Alle verhalen zijn in dichtvorm geschreven en dragen op speelse wijze bij aan de groei en vaardigheden van het kind. Kinderburgemeester Varvara Denisova van Amstelveen zal de eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Toetie & Loela; zullen we samen de vogels eens tellen

Informatief, speels, creatief, in dichtvorm en voor alle kinderen. No exceptions!

Rudvenska Maduro beschrijft en toont in dit kinderboek tien bekende vogels die in Nederland voorkomen. Waar de ene vogel wormen eet en ruzie heeft met de vos en hermelijn, heeft de ander een hippe kuif en… dat ziet er eigenlijk best leuk uit.

Toetie & Loela is een serie kinderboeken voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar - en stiekem ook voor de volwassenen om hen heen. Foto's leren kinderen de dingen in hun omgeving beter te herkennen, terwijl miniatuurillustraties hun nieuwsgierigheid prikkelen.

De onderwerpen van de deeltjes lopen uiteen. Van kunst en landen tot planeten en emoties. De boekje zijn informatief, leggen geen mening op en zijn allemaal in dichtvorm geschreven.

In de kinderboeken is ook een luisterboekversie opgenomen, zodat elk kind kan genieten van Toetie & Loela, dus ook blinde, slechtziende en dyslectische kindjes en kinderen met een cognitieve of motorische beperking.

Op de dag van de presentatie is Toetie & Loela; zullen we samen de vogels eens tellen vanaf 14:00 uur te koop bij Boekhandel Libris Venstra. Van 15:00-16:00 uur zal de auteur de boekjes signeren. ISBN 978-90-827364-0-3, 24 bladzijden, €7,99

Over de auteur

Rudvenska Maduro is 31 jaar, geboren in het Caribische Curaçao en woonachtig in Amstelveen. Ze studeert psychologie, maar is begin 2017 haar eigen onderneming gestart omdat ze vol creatieve ideeën zit. Zo heeft ze altijd al een grote passie voor schrijven gehad en liep ze al een tijd rond met het idee van Toetie & Loela: ze miste kinderboeken die niet alleen informatief zijn, maar ook leuk om (voor) te lezen. Met haar eigen kinderboekenreeks wil ze iets nieuws op de markt brengen. Op haar website www.rudvenska.com plaatst ze wekelijks blogs over allerlei hippe, trendy, maar ook interessante onderwerpen. Daar zijn ook de kinderboeken te koop.