• Elke vader zijn eigen talent

    iStock

KinderRijk Late Night: Elke vader zijn eigen talent

13-11-2017, 10:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 21 november 2017, 19:30 tot 21:30

Locatie:

Antonio Vivaldistraat 15, Amstelveen
KDV Kindercampus Zuidas in Amsterdam
Amstelveen

Helm op, vlag vastgemaakt, zijwieltjes eraf: het is zover, tijd om je kind te leren fietsen. Voorzichtig komt je kind in beweging en steeds laat je je greep iets losser worden, totdat het helemaal zelf fietst. Als moeder ren je er misschien wel met uitgestoken armen naast, om je kind op te vangen als het valt. Grote kans dat vaders dit anders aanpakken… Laat het die kleine maar eens proberen, dan zien we wel waar het schip strandt. Herkenbaar?

Er is veel onderzoek gedaan naar het verschil in opvoedstijl tussen moeders en vaders. Zijn vaders stoerder? Vragen ze sneller meer van hun kinderen? Feit is dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn tussen de opvoedstijl van vaders en moeders. Toch is het ook interessant om te kijken naar de verschillen, juist om te zien hoe de combinatie van opvoedstijlen goed is voor kinderen.

Tijdens de KinderRijk Late Night workshop 'Elke vader zijn eigen talent' gaan we in gesprek over dit soort kwesties. Want wat is jouw talent als opvoeder? Wat wil jij je kind meegeven? En hoe combineer je jullie rollen als opvoeders samen? Er is ruimte voor vragen, je krijgt tips over het opvoeden van je kind en je kunt je ervaringen delen met andere ouders.

Kom je ook?

Ben je benieuwd wat jouw talent als opvoeder is? Of heb je vragen over de opvoeding van je kind? Meld je nu aan voor KinderRijk Late Night via www.kinderrijk.nl/workshops. Deze workshop vindt plaats op dinsdag 21 november, van 19.30 tot 21.30 uur bij KDV Kindercampus Zuidas. Iedereen is welkom, ook als je geen klant bent van KinderRijk. De workshop is interessant voor vaders en moeders met kinderen van 0-12 jaar, maar ook voor aanstaande ouders. De toegang is gratis en als je komt, hebben we een leuke goodiebag voor je! Wees er snel bij, want vol=vol.