• A Broadway Adventure

    Harmonie Orkest Amstelveen

Muziek- en dansshow met Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en HarmonieOrkest Amstelveen

06-10-2017, 16:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 12 november 2017, 14:30 tot 17:00

Locatie:

, Amstelveen
Schouwburg Amstelveen
Amstelveen

Op 12 november a.s. geven Harmonie Orkest Amstelveen, Stanley Burleson, Renée de Gruijl, Jochem Smit en dansers van Muziek- en Dansschool Amstelveen eenmalig een uniek concert in de Grote Zaal van de Schouwburg Amstelveen. Het thema is Broadway en het zal een wervelende show worden met muziek, zang en dans.

Broadway-avontuur

De uitvoering volgt het avontuur van twee zangers/dansers (Renée en Jochem, bekend van onder meer de musical Razend) die hun geluk op Broadway gaan beproeven. Onderweg komen zij Stanley Burleson tegen die hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengt. Uiteindelijk beslist hij ook of ze het gaan halen of niet.

Unieke muzikale uitvoering

Ron Botman treedt op als producer van het muzikale samenwerkingsproject van Harmonie Orkest Amstelveen, de Muziek- en Dansschool Amstelveen en Stanley Burleson. 'Als Harmonie Orkest Amstelveen zijn we gewend om grote concerten van hoge kwaliteit te geven. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat we Stanley Burleson voor de zang en dans hebben kunnen vastleggen, samen met Renée de Gruijl en Jochem Smit - twee opkomende musicalsterren. Hun specialiteiten passen perfect in het Broadway-thema, met onder andere Mr. Bojangles, stukken uit Saturday Night Fever, West Side Story en 42nd Street. Daarnaast verzorgt een groep dansers van de Muziek- en Dansschool Amstelveen een passende choreografie. Het wordt een unieke muzikale uitvoering met een hoog show-gehalte en we hopen dat er veel mensen komen kijken!'

Kaarten zijn nu al te bestellen bij de Schouwburg Amstelveen en kaarten@harmonieorkestamstelveen.nl.