• Impressie dak podium

    Openluchtthater Elsrijk

paaseitjesactie Openluchttheater Elsrijk

12-03-2018, 10:01 | Lezersnieuws | Eric Snoeijs

Datum:

zaterdag 17 maart 2018, 00:00 tot zaterdag 24 maart 2018, 00:00

Locatie:

De Ruwiellaan 20 20
Openluchttheater Elsrijk
Amstelveen

Openluchttheater Elsrijk wordt steeds meer een serieus Amstelveens Theater met voor het seizoen 2018 wel 12 verschillende optredens en activiteiten. Vanaf zondag 27 mei vangt het seizoen aan en elke week is het weer spannend: ?Wat doet het weer?? Bij een aankomende bui moet er besloten worden, louter uitgaande van de buienradar Amstelveen, gaan we uitwijken of niet? Dit is zo omslachtig dat het Stadsdorp Elsrijk het initiatief heeft genomen een inzameling te houden: Geef Openluchttheater Elsrijk een Dak!

De Rotary Amstelveen, RANA, ondersteunt ons idee en helpt d.m.v. de paasei-actie. Zakjes heerlijke (Martinez) eitjes zullen in heel Amstelveen te krijgen zijn voor ?5,- per zakje waarvan de opbrengst ten goede komt aan het mede mogelijk maken van het dak. Om ook de Amstelveners te bereiken die deze eitjes misschien aan hun neus voorbij zien gaan is er een unieke kans! De Blokhut van het Openluchttheater is speciaal hiervoor geopend op zaterdag 17 maart tussen 14.00 en 16.00 uur. Een kans om de nieuwe Blokhut te bekijken inclusief een kopje koffie en 1 eitje p.p. om te proeven ! Een week later nog een kans, dan staat op zaterdag 24 maart de gele Theaterbus in het Stadshart, vol met eitjes!

U vindt de Blokhut aan de ingang van het Openluchttheater, De Ruwiellaan 20. Vragen? Mail gerust naar: info@openluchttheaterelsrijk.nl of kijk op www.openluchttheaterelsrijk.nl