• Ruben Hoeke Band

    Ruben Hoeke

Ruben Hoek in The Shack

08-09-2017, 16:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 17 september 2017, 16:00 tot 19:00

Locatie:

Schipholdijk 253b, Amstelveen
The Shack
Amstelveen

Ruben's jubileum feest op de zondagmiddag

Ruben Hoeke '25 years on tour'! En dat viert hij o.a. in The Shack met Ruben Hoeke Band én zijn allereerste band "Blues On The Road"!

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde hij op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curacao en deelde het podium met talloze nationale en internationale artiesten. Diverse media omschrijven Ruben als een "stergitarist van wereldklasse, en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen" Vanaf deze maand viert Ruben zijn 25-jarig jubileum middels een uitgebreide tournee door Nederland, én The Shack is enorm trots dat ook zij op de tourlijst staan. Op zondag 17 september speelt Ruben met zijn Ruben Hoeke Band én met zijn allereerste band 'Blues on the Road' in The Shack. Zin in een onvervalste middag vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues van een van Nederlands beste gitaristen? Kom dan dit jubileum meevieren in The Shack!

Ruben Hoeke Band bestaat uit: Ruben Hoeke: gitaar, Eric Hoeke: drums

Lucas Pruim: zang, Paul Brandsen; basgitaar.

Rubens eerste band "Blues on the Road" werd in september 1992 door Niek Grandiek geformeerd tijdens de popschool in het Zaanse Drieluik. Met een gemiddelde leeftijd van 14 jaar waren ze Nederlands jongste bluesband. Op 10 december 1992 deden zij hun eerste optreden in een volgepakt Drieluik.

"Begin dit jaar spraken ze met elkaar af in het cafe. Iedereen speelde nog dus de beslissing om weer wat te gaan doen in het kader van Ruben's 25-jarig jubileum was dan ook snel gemaakt! Ze doen samen met de Ruben Hoeke Band slechts een select aantal optredens; in Paradiso, het Zaantheater en The Shack!

Blues on the Road: Ruben Hoeke: gitaar, Kim Arzbach: drums, Ard Dijkman: basgitaar,

Jeroen Pos: zang, gitaar, Pyke Pos: zang.

Entree 10,00