• Ukelele Sing-in

    Bostheater

Ukelele Sing-in Bostheater

12-06-2018, 18:23 | Lezersnieuws | Jan Brummer

Datum:

zondag 17 juni 2018, 18:00 tot 22:30

Locatie:

De Duizendmeterweg 7
Bostheater Amsterdamse Bos
Amstelveen

Ukelele Sing-in door Peter Veenhuizen en Friends in het Bostheater.

Op 17 juni is het een groot muziekfestijn in het Bostheater. 's Middags worden alle vaders in het zonnetje gezet tijdens het Grote Vaderdagconcert en 's avonds organiseren we samen met Peter Veenhuizen van de Muziekschool Amsterdam een Kampvuur Meezing avond: de Ukelele Sing-In. De Ukelele is weer terug van weggeweest. Sinds een jaar geeft Peter een turbocursus waarin je in 6 weken kan spelen en zingen. Dat laatste gaan we deze avond dan ook doen in het Amsterdamse Bostheater, rond het kampvuur, begeleid door een fantastische band, bestaande uit beroepsmuzikanten en zangeressen.

Kom zingen, spelen of luisteren! Neem je ukelele of gitaar mee, of je tamboerijn, je contrabas of duimpiano en kom lekker jammen. Bob Dylan, The Beatles, Andre Hazes, Leonard Cohen, Dolly Parton, Crosby Stills en Nash, Simon and Garfunkel, Acda en de Munnik, ABBA, Peter Tosh, Queen, The Eagles, John Denver en ga zo maar door. Alle echte kampvuurliedjes komen aan bod.

Dit wordt een topavond die je niet wil missen. Een mooie zomeravond lekker zingen met een glas wijn en voor wie wil zelfs een BBQ. En, ook 's avonds zijn vaders welkom!

De band bestaat uit:

Eva Scholten: Zang.
Laurie Akkerman: Zang.
Menno Wolthers: Toetsen.
Bas Fortgens: Ukelele en Bas.
Martin Jagt: Gitaar.
Dirk-Jan de Koning: Drums.
Peter Veenhuizen: Ukelele.

Kosten: 5,00 euro. Kosten met BBQ 17,50 euro.

Website: www.bostheater.nl

Adres: Amsterdamse Bostheater, De Duizendmeterweg 7, 1182 DC, Amstelveen.