Vakantierust behouden?

13-01-2018, 11:00 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 19 februari 2018, 20:15 tot 21:15

Locatie:

Noordammerweg 30, Amstelveen
Amstelhof Body & Mind Zaal
Amstelveen

Niet alleen op vakantie, maar ook thuis wil je een vorm van rust vinden. Dat kan!

Om je daarbij te helpen biedt Ellen Coops lessen Restorative Yoga aan. De lessen starten op 19 februari 2018 op maandagavond om 20:15 uur bij Amstelhof, Noordammerweg 30 in Uithoorn. Yoga ervaring is niet nodig. Doe mee en gun jezelf deze ervaring! Stuur je mail aan ellen@yannu.nl en meld je aan.

Restorative Yoga is een heerlijke rustige Yoga vorm, waarbij juist de kracht zit in het lang aanhouden van houdingen. Daardoor ervaar je een diepe stretch die je helpt te ontspannen. Je leert in een ontspannen sfeer de ademhaling te controleren en op een juiste manier toe te passen.

Voordelen:

Ontspanning van het bindweefsel.

Betere bloedcirculatie.

Lagere hartslag en bloeddruk.

Zenuwstelsel ontspant.

Meer rust in je hoofd.

Hart en lichaam verbinden zich met elkaar.

Voor wie? Mensen met een druk (sociaal)leven, volle agenda's en alles moet even tussendoor, waardoor de aandacht versnippert. En voor iedereen die op zoek is naar meer rust en minder moeten.

De les wordt gegeven door Ellen Coops, zij weet precies hoe ze hart hoofd en lichaam kan kalmeren vanuit haar achtergrond als shiatsu en massage therapeut. Ellen doet al ruim 13 jaar yoga en sinds 2015 geeft zij zelf ook les.

Je kunt meedoen door een mail te sturen aan ellen@yannu.nl. De kosten zijn 100 euro voor 10 lessen in de vorm van een 10-rittenkaart die 3 maanden geldig is.