• Carma Schilpp

    Eigen beheer

Wine & Food Tasting in de Johannes Kapel

02-03-2018, 12:57 | Lezersnieuws | Carma Schilpp

Datum:

zaterdag 24 maart 2018, 15:00 tot 17:30

Locatie:

Amsterdamseweg 311 311
Johannes Kapel
Amstelveen

Wine & Food Tasting. Op 24 maart a.s. is de Johannes Kapel in Italiaanse sferen. In samenwerking met Vino & Pistacchio nemen we u mee op een smakelijke verkenningstocht door het fraaie landschap van PIEMONTE, de op twee na grootste provincie van Itali?. De naam Piemonte betekent in het Italiaans letterlijk aan de voet van de bergen en biedt onbeperkte mogelijkheden voor de fijnproever.

Stelt u zich eens voor, een typisch Piemontees panorama met bergen, kronkelende landschappen met heuvels bedekt met wijngaarden en bezaaid met middeleeuwse stadjes, torens en kastelen.

Bent u al in de stemming?. in een uitgebreide proeverij met vijf wijnen en vijf bijpassende gerechtjes nemen wij u graag mee naar deze fraaie streek beroemd om zijn truffels en barolo,s. Een feest voor uw smaakpapillen! Prijs per deelnemer ? 23,75.

Smaakt een en ander naar meer, dan kunt u na afloop aanschuiven aan de Chef?s Table voor een heerlijk Italiaans menu van antipasti en verse pasta met daarbij een glaasje prosecco. Voor deze combinatie betaalt u ? 41,00. Gaarne vooraf bestellen.

Uw gastvrouw en gastheer zijn: Ingeborg Merkx & Thomas Merkx.

Voor meer informatie en reserveringen, Ingeborg Merkx: info@spoonculinaircentrum.nl of telefonisch via 06 472 385 16

Johannes Kapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen