• Eva Kolk

    Danielle de Haan

Amstelveense onderneemster in finale 'Freelancer of the Year Award'

12-02-2019, 12:52 | Lezersnieuws | eva

12 februari 2019, Amstelveen — De Amstelveense Opruimspecialist Eva Kolk van Organized by Eva, is een van de 24 finalisten van de Freelancer of the Year Award (FOTY Award) op 6 april 2019. Het is een jaarlijks terugkerende prijsuitreiking die mede mogelijk wordt gemaakt door Mini, Ratecard en LinkedIn. 

“Ik vond het al supergaaf om genomineerd te zijn, maar nu ik ook nog in de finale sta, word ik wel een beetje nerveus”, aldus de 39-jarige Eva Kolk. 

Twee jaar geleden startte Eva haar eigen bedrijf Organized by Eva, om geïnspireerd door Marie Kondo en andere buitenlandse professional organizers, Amstelveense huizen opgeruimd te maken en te houden. In 2018 nam Eva deel aan het ZAAI-programma van de gemeente Amstelveen en is sindsdien ook lid van de Ondernemersvereniging Amstelveen. In maart van 2019 gaat ze naar New York, om daar opgeleid te worden als consultant door Marie Kondo. 

Als Opruimspecialist & Professional Organizer komt ze bij mensen thuis om hun huis blijvend opgeruimd te maken. Dit zijn vaak ambitieuze ondernemers of andere succesvolle mensen die daar zelf niet aan toekomen of zichzelf de luxe gunnen om hiervoor een expert in te huren. Hierdoor hebben zij meer tijd om de dingen te doen die zij belangrijk vinden of waar ze blij van worden. En hebben zij thuis plezier van een strakke (inkoop)kledingkast of ervaren ze de efficiency van bijvoorbeeld een georganiseerde entree. Zo ben je nooit meer je spullen kwijt en ziet alles er stijlvol verzorgd uit. Inmiddels heeft Organized by Eva ook een Uitpakservice, waarbij ze voor cliënten hun verhuisdozen binnen twee dagen volledig uitpakken. Op een manier die hun huishouden efficiënt maakt en passend bij hun wensen. Zo kunnen zij echt thuiskomen in hun nieuwe huis en hun tijd besteden aan de dingen die zij belangrijk vinden.

Eva Kolk woont met haar man en drie kinderen in Amstelveen Bovenkerk. Ze is dol op orde creëren waar chaos was, inspiratie vinden in schoonheid, wandelen in het Amsterdamse Bos, onbeperkt kokosmakronen eten en tijd doorbrengen met lieve mensen. 

Eva Kolk | 06.11767006 | info@organizedbyeva.nl| www.organizedbyeva.nl

Facebook:https://www.facebook.com/organizedbyeva/
Pinterest:https://nl.pinterest.com/evakolk/boards/
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/eva-kolk/

https://fotyawards.com/hoe-werkt-het/