• Groep 8 Brede School Rembrandt

    Odile v.d. Kooy
  • Selectie team ArenAMoves groep 8

    Odile v.d. Kooy

Brede School Rembrandt stoomt zich klaar voor ‘ArenA Moves’ 

18-06-2018, 09:41 | Lezersnieuws | heleen

Op 8 juli gaat een selectie uit groep 8 van Brede School Rembrandt een sportieve uitdaging aan tijdens ArenA Moves. Ze beklimmen zoveel mogelijk treden van de beroemde tribune van de Johan Cruijff ArenA. Zo hopen ze een recordbedrag te kunnen inzamelen voor strijd tegen de ziekte MS.

Juri, Tom, Thije, Christianne, Silke, Femke, Robin & Robin gaan ervoor! En uw hulp kunnen ze hierbij goed gebruiken!

Wie helpt Team Brede School Rembrandt aan een record bedrag voor hun strijd tegen MS?

De sponsorwerving voor Team Rembrandt is nog in volle gang! Bedrijven of particulieren kunnen het team steunen  vanaf € 5,-. Doe mee via www.ArenMoves.ms. Klik op: doneer – sponsor een team – rembrandtschool.

Niet alleen directeur Caroline van Meer is supertrots op de kinderen.  De gemeente Amstelveen heeft de kinderen uitgenodigd voor een gesprek over sponsoring van hun project op het gemeentehuis!

ArenA Moves is uniek jaarlijks terugkerend sportevenement voor jong en oud waar deelnemers worden uitgedaagd om verschillende workouts te doen.

Naast de workouts zijn er ook dit jaar weer veel fun- elementen op het veld zoals een klimmuur en een voetbalveld. Het gaat dan niet om winnen, maar om sporten voor een MS-vrije wereld! ArenA Moves is meer dan sporten alleen. Op het mainstage treden verschillende bekende artiesten en DJ’s op.

Voor meer informatie over sponsoring van ons team  kunt u ook contact opnemen met Shirley Witteman, leerkracht van groep 8, email: shirley.witteman@bsrembrandt.nl.