• Winnaar Local XXL: The Estate

    P60

The Estate winnaar van Local XXL Award

08-09-2018, 16:03 | Lezersnieuws | jaimy

Afgelopen vrijdag 7 september vond de derde editie van dé Local The Night extravanganza plaats: Local XXL 2018. Alleen de ultieme lokale bands verdienden een spot op deze avond en het was er dan ook één om niet snel te vergeten. Na een hete strijd ging alternative rock band The Estate er uiteindelijk vandoor met de Local XXL Award.

Het was een waar feest der herkenning die vrijdagavond in de poptempel van Amstelveen. Er werd een enorm blik aan Amstellands talent open getrokken, met bands als Kurt Rosa, Brain Traffic, Close 2 Fire, Minor Citizen, MoltonGrove, Popprijs van Amstelland ’18 winnaar Waltris én de uiteindelijk Local XXL Award winnaar The Estate.

Het programma stond sowieso bol van het talent, want ook op de P60 Plugt Uit stage was het niveau hoog. Hier verrasten Kay Koopmans (KY.), Sixty-P, Wouter Bakker en opnieuw Close 2 Fire (nu akoestisch) met sfeervolle sets.

Al met al bleek het de perfecte opmaat naar een nieuw (lokaal) seizoen, waarin er weer een uitgebreid programma klaar staat. Naast de maandelijkse Local The Night avonden is er nog veel meer leuks te beleven. Zo start P60 op dinsdag 18 september met een nieuw seizoen van Popkoor Amstelveen, kan de heavy-liefhebber op 21 en 22 september zijn hart ophalen bij het Heavy Metal Maniacs Festival en is het podium op donderdag 11 oktober aan Joris Linssen en zijn band Caramba.

Meer informatie: https://www.p60.nl/agenda/2201

Binnenkort in P60: https://www.p60.nl/agenda