• Dag van de couveuseouders picknick 6 mei 2018 te Haarlem

    Sander Jonker

Every Little step, a Big Miracle

20-04-2018, 11:54 | Lezersnieuws | Alice

Every little step, a big miracle! Deze woorden omschrijven eigenlijk alles waar Stichting Prematurendag voor staan. Wij zetten ons op 100% vrijwillige basis in voor alle prematuur, dysmatuur en ziek geboren kindjes en hun familie. Dit doen wij op verschillende manieren. Zo bieden wij een totaalplatform voor alle bestaande verenigingen en stichtingen binnen de couveusewereld, zijn wij een schakel tussen ouders en professionals, maar bieden ook steun aan ouders die zich momenteel in de achtbaan van hun leven bevinden door middel van lotgenotencontact. Dit is slechts een kleine greep uit onze doelen en bezigheden. Ieder jaar op de eerste zondag van de maand mei is het de Dag van de Couveuseouder die dit jaar zal plaatsvinden op 6 mei. Wij houden met alle ouders uit 'onze wereld' een picknick zodat zij even de rollercoaster kunnen vergeten. Dit jaar word het in Haarlem gehouden bij SV Olympia Haarlem, en we die dag ook een loterij houden. Dit is best wel dubbel natuurlijk omdat het overleven van het kindje van een couveuseouder altijd een lot uit de loterij is.

De prijze bestaan o.a. uit Vrijkaartjes voor Monkeytown, Tegoed bonnen voor foto shoot met kinderen samen of voor de babby, kado bon te besteden bij Babyjungle.nl en nog veel meer leuke prijzen, we hebben ook nog een Hoofdprijs een Lux verwen Arragement t.w.v 169 euro bon is 3 jaar geldig.

Er zijn ook leuke activiteiten voor de kinderen o.a. kleurwedstrijd met een leuke prijsje er word geschminkt en nog veel meer leuke activiteiten.

Dus kom ook gezellig naar de picknick in Haarlem, iedereen is welkom kijk op de site www.dagvandecouveurseouders.nl en schrijf je snel in