• aankondiging

    Harold Beffers

Grote belangstelling voor Van Zijderveld Junior Master badmintontoernooi

14-03-2019, 01:02 | Lezersnieuws | harold

Sporthal De Meerkamp in Amstelveen staat aanstaand weekend 16 en 17 maart in het teken van het Van Zijderveld Junior Master badminton jeugdtoernooi. Meer dan 100 deelnemers van 9 t/m 17 jaar, verdeeld over 19 categorieën, gaan met elkaar strijden voor punten voor hun Nationale ranking bij Badminton Nederland. Bovendien mengt een aantal inschrijvingen uit België zich dit jaar in de strijd. Al met al staat het toernooi garant voor twee dagen top jeugdbadminton in Amstelveen.

Nieuwsgierig naar badminton? 
Ben je nieuwsgiering naar badminton? Kom dan op 16 en 17 maart in sporthal De Meerkamp kijken naar de badmintontoppers van de toekomst. Laat je ook informeren over de beste badmintonuitrusting voor jou. Dave Macaré van online-badmintonwinkel.nl is twee dagen met een groot assortiment sportschoenen, rackets, shirts, shuttles en goed advies in de sporthal aanwezig.

Toernooi informatie
Het Van Zijderveld Junior Master badminton wordt gespeeld in sporthal De Meerkamp aan de Van der Hooplaan 239 in Amstelveen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en de toegang is gratis.
Zaterdag start het toernooi om 9:00 uur tot uiterlijk 21.00 uur. Op zondag starten de wedstrijden om de prijzen om 9.00 uur en is de prijsuitreiking uiterlijk om 17.30 uur.

Op het Van Zijderveld Junior Master is fysiotherapeut Jolanda Bruins beschikbaar voor verzorging van de spelers.

Het Van Zijderveld Junior Master badminton wordt mede mogelijk gemaakt door online-badmintonwinkel.nl, d’Eendracht Sportprijzen en Sportcafé De Meerkamp.