• Hero

    Julia Evers

Hero zoekt een huis

11-06-2019, 11:26 | Lezersnieuws | Dierentehuis

Deze knappe Cane Corso kruising van 2 jaar oud is op zoek naar een gouden mandje.

Helaas weten wij niet zo veel van het verleden van Hero. Wij wilden hem hier eerst beter leren kennen voordat wij hem aan u introduceren op onze site.

De eerste paar dagen was het moeilijk om contact met Hero te krijgen. Wel merkte we al snel dat hij erg slim is en graag voor je wil werken. En wat een verschil heeft hij ons al laten zien. Aandacht geven, stukjes netjes naast lopen, en de basiscommando’s heeft hij al helemaal opgepakt.

Hoe de omgang met andere honden is, is voor ons nog niet helemaal duidelijk. De ene hond kan hij netjes naast lopen en naar de andere hond wil hij erg graag toe, tot nu toe hebben we hier nog geen negatief gedrag in gezien.  Wel is ons duidelijk dat wij deze man niet met andere dieren in een huis gaan plaatsen.

Zoals u op de foto’s ziet is deze knappe man ook best groot van formaat, en omdat er weinig bekend is van zijn verleden hebben wij hem op een leuke manier de muilkorf aangeleerd.

Wij zijn voor Hero op zoek naar een baasje met ervaring, iemand die graag met hem aan het werk gaat, en deze slimme hond nog heel veel wil leren aan de hand van een cursus. Wij plaatsen hem liever niet bij jonge kinderen.

Denkt u na het lezen van dit verhaal dat u een match zou kunnen zijn.
Stuur dan een mailtje naar asiel.amstelveen@dierenbescherming.nl