• Hans Breuker en de cover van het boek Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane

    Hans Breuker

Het eerste actieboek dat zich in Amstelveen afspeelt

15-05-2019, 11:57 | Lezersnieuws | Hans

Marketeer, kunstenaar en schrijver Hans Breuker debuteert met Mack Dime, het verraad van Lady Charlamane. Een boek bomvol spanning, humor en lekkere wijven dat leest als een actiefilm.

 

‘Mack Dime is een kruising tussen James Bond en rapper 50 cent. Ik wilde een boek schrijven dat leest als een actiefilm. Ik ben in Amstelveen geboren dus is het logisch dat het boek zich deels hier afspeelt. Er wordt geschoten bij jachthaven De Boekanier bij de Vu, er is een achtervolging met vuurgevecht bij het Gelderlandplein, een bezoek aan een van de flats rond halte Zonnestein en een race op de Beneluxbaan.’

 

In het eerste deel van de Mack Dime serie loopt Mack in een val opgezet door zijn oud protegé Lady Charlamane. Dime securities is het grootste private beveiligingsbedrijf van Europa maar Mack is een adrenaline junkie, drankorgel en womaniser die bijna dagelijks te vinden in de roddelpers door zijn roekeloze gedrag. Dit keer is het echter ernstig, Mack moet op de vlucht voor de politie en een klein leger huurlingen. Niet alleen zijn eigen leven hangt aan een zijden draadje, dat van zijn bedrijf en van zijn rechterhand Sheila.

Al met al een echt actiespektakel vol humor en natuurlijk femme fatales. Het boek was al verkrijgbaar als e-book maar is nu als paperback vooruit te bestellen.

‘Ik wil al mijn hele leven schrijven en heb nu echt mijn genre gevonden, het is een echt actieboek. Ik hoop dat iedereen er veel plezier aan beleeft. Hoewel dit boek nu bij de drukker ligt ben ik al bezig met het volgende boek in deze serie; ‘de baron van de Balkan.” 

Het boek is te bestellen op www.mackdime.nl