Karel Gietelink 75 jaar jong !

14-04-2018, 20:14 | Lezersnieuws | Eric

Wie kent niet judoka Karel Gietelink ? In Amstelveen en omstreken is Karel een fenomeen. Al jarenlang geeft hij les in de Kegel en veel leerlingen kijken met veel plezier terug naar de tijd waarin zij van Karel de fijne kneepjes van het judo kregen bijgebracht. Er zijn zelfs leerlingen die al 30 jaar les hebben van deze inspirator. Naast dat hij zelf talloze kampioenschappen heeft gewonnen, trainer was van Olympische teams en zelfs met nieuwe heupen nog dagelijks op de mat te vinden is, is het belangrijkste wat Karel je bijbrengt: “Respect”

Loop niet van de mat af zonder de mat of tegenstander (af) te groeten, doe het maar eens en Karel laat je op een leuke manier (maar wel zo dat je het nooit zal vergeten) alle hoeken van de judomat zien.

20 april 2018 wordt Karel Gietelink 75 jaar !

Ook Openluchttheater Elsrijk is van mening dat het thema Respect in deze tijd een belangrijk onderdeel is van onze samenleving. Zonder respect is een gezond functionerende maatschappij niet mogelijk.

Zondag 15 juli zal daarom Openluchttheater Elsrijk in het teken staan van Respect. Naast het vieren van Karel zijn verjaardag zullen er diverse sporten aan bod komen die met respect te maken hebben zoals Karate, Kendo, Schermen en nog een aantal spectaculaire verrassingen ook in muzikale vorm.

Zondag 15 juli om 15.00 uur is Openluchttheater Elsrijk gratis toegankelijk voor iedereen die deze sportieve, feestelijke dag niet wilt missen !

Voor meer info, kijk op de site www.openluchttheaterelsrijk.nl

Het Openluchttheater Elsrijk team

Ps meldt je aan als vrijwilliger rond de voortellingen, we kunnen je hulp goed gebruiken komende zomer.