• Schip Stortemelk

    Rederij het IJ

Kerst op 't IJ

06-12-2018, 14:26 | Lezersnieuws | Rederij

Vier Tweede Kerstdag op ’t IJ met een heerlijke 5-gangen lunch en een vrolijke kerstsfeer aan boord van het schip de Stortemelk. Stap aan boord in Amsterdam en geniet van een 4 uur durende Kerst Cruise.

Om 12:00u kunt u aan boord stappen achter het Amsterdam Centraal Station en wordt u door de kapitein en zijn bemanning ontvangen met een glaasje prosecco. Het schip is versierd in een vrolijke kerstsfeer en neemt u mee voor een mooie vaartocht over het IJ. Geniet van de Amsterdamse skyline langs het IJ met bezienswaardigheden als de A’dam Toren, het Eye filmmuseum en de Passenger Terminal. Ondertussen worden jullie door de bemanning verwend met een heerlijke lunch bestaande uit 5 gerechtjes die jullie zittend aan aanschuiftafels of al wandelend over het schip kunnen eten. Om 16.00u meert het schip weer aan om na een onvergetelijke middag weer van boord te stappen. Vaar mee en beleef de Kerst op ’t IJ!

Opstappen bij Steiger 14, achter het Amsterdam C.S. Volwassene €39,50 p.p. en €17,50 p.p. voor kinderen inclusief 5-gangen lunch en ontvangst met prosecco. Kaarten voor deze dag kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/kerst of 020 - 341 73 96