• klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vlie

    klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vlie
  • klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vlie

    klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet
  • klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vlie

    klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vlie

Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet, uw vakman voor al uw verbouwingen! 

09-08-2018, 15:41 | Lezersnieuws | Yvette


AMSTELVEEN ­ Al ruim 9 jaar runt Oscar Imanuel ­ van Vliet zijn klusbedrijf, eerst onder de franchise formule van De Klussenier en nu onder zijn eigen naam Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-van Vliet in de omgeving van Amstelveen. Door de jaren  heen is Oscar bij zijn klanten bekend geraakt als een vriendelijke en betrouwbare vakman. 
 

Hoe pakt deze veelzijdige vakman dit aan? Neem bijvoorbeeld een badkamerverbouwing, waarom spreekt een badkamer verbouwing Oscar zo aan? Oscar: “Een opdracht waarbij een complete badkamer gerenoveerd of  geïnstalleerd moet worden komt mijn veelzijdig vakmanschap tot zijn recht. Het uiteindelijke resultaat en daarbij de tevreden klant, dat is waar ik het voor doe!”.  Ook in het traject voor de verbouwing kan Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet een grote rol spelen. Oscar hierover: “Het kiezen van de perfecte badkamer is voor veel klanten een ingewikkeld traject. Kijkend naar de mogelijkheden is dit niet verwonderlijk. Ik adviseer hier graag over, ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werk ik samen  met verschillende preferred suppliers zoals Bouwcenter Blauwhoff, Baderie Verlaan, Sanitair Winkel, Warmteservice enTechnische Unie, die tevens gespecialiseerd zijn. Ik ga graag samen met de  klant op pad om hun te adviseren om zo hun ‘droombadkamer’ uit te kiezen. ”

Wat maakt Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet anders dan andere klusbedrijven? Oscar: “Ik probeer  mijzelf te onderscheiden door mijn klanten een zo positief mogelijke ervaring te geven door persoonlijke aandacht en begeleiding. Al tijdens de eerste afspraak adviseer ik klanten over hoe hun verbouwing of klus het beste kan worden aangepakt en waar rekening mee te houden. Tijdens het uitvoeren van de  werkzaamheden betrek ik de klant bij de uitvoering. Ik let graag op details, iets wat ik heb geleerd in de tijd dat ik bij een designbedrijf werkte. Het spreekt vanzelf dat ik rekening houd met het huis en zijn  bewoners.

Bent u geïnteresseerd naar de  mogelijkheden? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Klusbedrijf Amstelveen Oscar Imanuel-­van Vliet. Oscar geeft vooraf een vrijblijvende offerte, rekent geen voorrijkosten en klanten ontvangen 6 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Hij is bereikbaar op 06 ­ 13429009, 020 ­ 8890843 en via klusbedrijfamstelveen@gmail.com.

Kijk voor meer informatie op www.oscarimanuel-vanvliet.nl.