• Lunchlokaal de Drukker

    Enjoy fotografie
  • buitenzijde lunchlokaal de Drukker

    Enjoy fotografie

Lunchlokaal de Drukker opent 21 maart

12-03-2019, 15:26 | Lezersnieuws | astrid

Donderdag 21 maart, als de lente begint, opent lunchlokaal de Drukker haar deuren voor de eerste keer. Gelegen op een prachtige locatie, recht tegenover het Amsterdamse Bos en de ingang van de camping. De ideale plek voor een kop koffie of thee na een lange wandeling of een heerlijke lunch op een zonnige zondag.

De gebruikte producten komen zo veel mogelijk van leveranciers uit de buurt. Zo wordt er koffie geschonken van Brandmeester's uit Boesingheliede. Ook de taarten die staan te pronken in de prachtige taartenvitrine worden ambachtelijk en met natuurlijke ingredienten gemaakt door Ruby Griffioen van Oui! patisserie. 

En natuurlijk heet het niet voor niets lunchlokaal de Drukker. Op deze plek stonden tot voor kort nog de klassieke Heidelberger persen en moderne printers. Ze hebben nu ruimte gemaakt voor gezellige tafels en stoelen met uiteraard de drukkerij als thema.

Ook de drukkerij (Drukkerij van Zwieten) is niet verdwenen. De industriele stalen deuren geven een doorkijkje naar de drukkerij waar u met een beetje geluk de machines nog in werking ziet. En natuurlijk vertelt drukker Pim u met alle liefde over zijn vak maar natuurlijk vertelt hij ook graag over zijn favoriete gerechten op de kaart.

Nieuwsgierig geworden? Vanaf donderdag 21 maart is lunchlokaal de Drukker elke dag behalve maandags geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur

Lunchlokaal de Drukker

Oosteinderweg 591b

1432 BM Aalsmeer

www.lunchlokaaldedrukker.nl

E: info@lunchlokaaldedrukker.nl

T: 020 - 2405585