• Fred Witsel in actie tijdens het Paastoernooi

    Teun vd Reep

Paastoernooi biljartvereniging De Doorstoters

26-04-2019, 15:08 | Lezersnieuws | Hans

Op maandag 15 april 2019 heeft biljartvereniging De Doorstoters het jaarlijkse paastoernooi gehouden in biljartcentrum De Startbaan in Amstelveen.

Er werd gespeeld in poules van 4, ieder speelde dus 3 wedstrijden libre met een maximum van 20 beurten per wedstrijd. Tijdens de wedstrijden genoten de spelers van diverse consumpties en lekkere hapjes, aangeboden door de vereniging.

Zo rond 16.00 uur was het toernooi afgelopen en werden de eindstanden per poule bekend gemaakt. Voor de nrs. 1 en 2 per poule was er een mooie fles wijn. Alle deelnemers/leden kregen voorts een paasbrood, doos eieren, fles riesling wijn en nog chocolade paaseitjes. Na afloop van het tournooi werd er nog gezellig nagepraat onder het genot van diverse lekkere drankjes. Al met al een heel geslaagd en gezellig paastoernooi.

Heeft u interesse om eens te kijken of u misschien wilt biljarten bij De Doorstoters? U bent van harte welkom om te komen kijken op maandagmiddag vanaf 13.00 uur. U kunt eerst enkele maandagen mee spelen voordat u beslist of u lid wilt worden. Op het biljartcentrum zijn keu’s beschikbaar. U bent van harte welkom !!

Hans Clerc Voorzitter De Doorstoters 06 23524304 hans@clerc.nl