• Kaylee van der Wiel en Susan Li met hun beker.

    pr

Podiumplaatsen voor badmintonners

13-03-2018, 13:12 | Lezersnieuws | Joop

AMSTELVEEN Afgelopen weekend 3 en 4 maart was sporthal De Meerkamp het toneel van het "Junior Master Van Zijderveld 2018". Twee Van Zijdervelders haalden de finale in hun klasse. Susan Li pakte in de vrouwen enkel klasse U17 het hoogste podium door winst op Kaylee van der Wiel (BC Dropshot). Voor Laila Lechkar was de tweede plaats in de meisjes enkelfinale, klasse U13 het hoogst haalbare.

De best presterende deelnemers waren Rens Lagrouw in de U15 en Royce Mink in de U13. Beide spelers van TFS Barendrecht vielen in de prijzen met een 1e plaats in de mannendubbel en de gemengd dubbel en een 2e plaats in de mannen enkel.

Na een intensief weekend met meer dan 225 wedstrijden kijkt toernooileider Roland Pereboom, namens Van Zijderveld terug op een heel geslaagde sportieve editie van de Junior Masters in De Meerkamp. “Ons evenement dat eind februari/begin maart op de toernooikalender van Badminton Nederland staat, blijkt populair en er komen dan ook veel deelnemers op af. Publiek, supporters en begeleiders kunnen in De Meerkamp lekker dichtbij de banen komen. Dit draagt bij aan de sfeer. Ook onze sponsoren Macaré Sport en Sportprijzenhandel d’Eendracht komen graag naar De Meerkamp.”

Tenslotte onze dank aan Bram Jongerden, bondsscheidsrechter en vervangend referee van Badminton Nederland, voor de goede samenwerking zodat op beide speeldagen alle wedstrijden binnen het geplande tijdsschema konden worden afgewerkt.