Samen is vaak leuker dan alleen

18-08-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Amstelveen voor Elkaar

Amstelveenvoorelkaar verleent vrijwillige hulp aan ouderen of mensen met een beperking.

Wij zoeken vrijwilligers voor activiteiten in diverse Amstelveense wijken:

Mevrouw van 87 jr wonend in Elsrijk. Mevrouw wil graag wekelijks met een vrijwilliger (M/V) boodschappen doen met auto. Graag in haar eigen tempo. Mevrouw is hartpatiënt en kan niet snel lopen. (1667)

Mevrouw van 88 jr wonend in Elsrijk zoekt een leuke vlotte vrijwilligster die met haar een wandelingetje maakt/kopje koffie drinkt en af en toe een spelletje wil doen. Ben je beschikbaar op dinsdag, donderdag of vrijdag en wil je deze dame helpen laat het ons weten. (1720)

Mevrouw van 72, wonend in de wijk Kostverloren, zoekt een vrijwilligster van 35 jaar of ouder. Mevrouw wil graag 1x per week iets gezelligs ondernemen. Als gevolg van enkele herseninfarcten is cliënte slecht ter been. Buiten loopt zij met een rollator of rijdt zij met een scootmobiel. Het is belangrijk, dat de vrijwilligster van honden houdt, want mevrouw is hondenoppas. (1754)

Meneer van 72, wonend in de wijk Kostverloren, zoekt een schaak- of dam-maatje. Meneer heeft veel moeten inleveren op zijn fysieke gezondheid de laatste jaren.(1760)

Oudere dame woont zelfstandig in een aanleunwoning bij Klaasje Zevenster. Zij zoekt iemand om samen naar het nabijgelegen winkelcentrum te lopen. (1762)

Mevrouw van 95 jr, wonend in Bankras/Kostverloren, zoekt vrijwilliger voor praatcontact en samen wandelen. Dit kan op maandag, dinsdag of woensdag. Mevrouw houdt ook van spelletjes, zoals rummikup. (1757)

Mevrouw van 87 jaar, wonend in Groenelaan, zoekt een vrijwilliger voor de maandagmiddagen, vanaf 15 uur. Ze wil dan graag met de rolstoel naar Groenhof. (1513)

Mevrouw van 86, wonend in Middenhoven, wil graag samen een stukje wandelen. Haar wegwijs maken in de activiteiten die in de buurt voor ouderen plaatsvinden zodat ze wat contacten legt. Haar voorkeur gaat uit naar de maandag of dinsdag. (1755)

Mevrouw van 69, wonend in Middenhoven, zoekt vrijwilliger die samen met haar wat zaken kan ordenen. Mevrouw is namelijk dol op koken en alles wat daarmee te maken heeft. Schriftjes met recepten, kookboeken, kooktijdschriften ze wil dat graag ordenen maar heeft de kracht niet. (1761)

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met team Amstelveenvoorelkaar via 020-6413333. Of via e-mail: team@amstelveenvoorelkaar.nl