• tai chi demo

    TTCVNL

start introductiecursus tai chi in amstelveen

29-12-2018, 17:06 | Lezersnieuws | Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland

Benieuwd wat tai chi is en hoe het kan helpen? De Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland start een introductieklas. Vanaf woensdag 9 januari worden de lessen wekelijks gegeven in Amstelveen, Gymzaal Roelof Venemaschool, Laan Rozenburg 15 van 20.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de lessen wordt kennisgemaakt met de choreografie van de vorm en wordt de basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van de tai chi. De eerste les is een gratis proefles. Later instromen is mogelijk.

Gezonder door het leven

Tai chi werkt stressverlagend en is goed voor circulatie, balans, houding, kracht en lenigheid. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd of fysieke conditie.

Wereldwijd

Leden zijn welkom in alle klassen van de vereniging zowel in Nederland als in 25 andere landen, zonder bijkomende kosten.

Taoïstische tradities

Het taoïsme benadrukt spirituele ontwikkeling door het cultiveren van lichaam en geest, met als uiteindelijk doel in harmonie te komen met jezelf en met de wereld.  De grondbeginselen van de Taoïstische Tai Chi Vereniging Nederland zijn een afspiegeling van de taoïstische tradities waarin vrijwilligerswerk en anderen helpen belangrijk zijn.

Contact

website www.taoist.nl

email info.west@taoist.nl 

telefoon 0492-769032

Locatie

Gymzaal Roelof Venemaschool

Laan Rozenburg 15

Wekelijks vanaf woensdag 9 januari van 20.00 uur tot 22.00 uur