• Wethouder Peter Bot, (r) en Marijke Preller heropenen de vernieuwde Natuurwinkel.

    Natuurwinkel Amstelveen

Wethouder Peter Bot Heropend Natuurwinkel Amstelveen

09-03-2018, 17:36 | Lezersnieuws | Marijke

Vandaag, vrijdag 9 maart 2018 werd door Wethouder Peter Bot de vernieuwde Natuurwinkel aan de Amsterdamse weg heropend. Samen met Marijke Preller, Bedrijfsleider sinds september 2017, trok hij de strik van het lint los vanmorgen.

Dit weekend zijn er verschillende leveranciers op bezoek voor tastings van hun producten. Zo ook vandaag en morgen BioBite met hun kracht koek, Florentin uit Mijdrecht met de falaffel en Humus. Uiteraard was Bakkerij Zonnemaire die het dagelijks verse brood levert vol enthousiasme ook weer van de partij. Morgen zullen TheBaldBrewer van Polderkefir en Yakso met aziatische producten de dag opfleuren. Zondag ontmoeten we nog Terrasana met heerlijkheden uit de Japanse keuken. Al met al een weekend vol verwennerij ter ere van de heropening. 

Eerder deze week stond er al een artikel namens de winkel in de papieren en online krant. Daarin stond dat er meer info te vinden is over de winkel op www.dehalmnatuurvoeding.nl. Deze website is al even niet meer up to date. Wij zijn nu te vinden op www.natuurwinkel.nl. Onze openingstijden zijn sinds 1 maart verruimd met de toevoeging van de zondag; van 11 tot18 uur. Graag tot ziens in de winkel op de Amsterdamse weg!