• Sandy

    Monique Sloep

Wereldhond Sandy zoekt huis in groene omgeving

19-10-2019, 14:19 | Lezersnieuws | Dierentehuis

Sandy is een super vriendelijke en lieve hond. Ze is op zoek naar een gezin (ze kan met kinderen) dat het liefst ook een andere  sociale hond in huis heeft waar ze heerlijk mee kan ravotten en waar ze verder die fantastische huishond mag zijn.

Sandy is heel sociaal naar mens en dier en ook vee (paarden, koeien) zijn aan haar toevertrouwd.

Omdat Sandy een beetje moeite heeft als ze aangelijnd is bij het zien van andere honden, omdat zij ermee wil spelen en er niet altijd naar toe kan, kan ze het op een gillen zetten en dat gaat hard. De hele buurt kan dan helaas meegenieten. Ze is absoluut niet agressief. Haar frustratie is dan zo hoog waardoor ze op die momenten kan snappen in je arm of been. Dit deed ze echter in het begin heel veel maar dit is inmiddels afgezwakt naar een enkel keertje. Als ze even kennis kan en mag maken met de hond is het goed en loopt ze weer met je mee. Een andere hond in huis zou zij dan ook erg leuk vinden maar is geen pre.

Heeft u een boerderij of woont u in een groene omgeving en hoeft ze geen waakhond te zijn, want dat is ze niet, en mag ze lekker bij u binnen wonen dan is zij helemaal happy. (Sandy is absoluut geen kennelhond). Zij is het liefst lekker bij je in de buurt en gaat graag samen met je op stap. Het liefst loopt ze lekker los over het erf of in het bos of op het strand zodat ze alles kan overzien. Ze hoedt ook graag. Katten zullen voor zover wij nu merken geen probleem zijn voor haar mits de kat honden is gewend.

Sandy is getest voor het speur/pakwerk etc. maar is daar NIET geschikt voor gebleken.

1 klein "minpuntje" het alleen thuis zijn zal waarschijnlijk wel opnieuw opgebouwd moeten worden.
Heeft u een boerderij of woont u in een groene omgeving (absoluut geen drukke stad of druk woonwijk) en bent u op zoek naar gezelligheid en leuk gezelschap dan is Sandy de hond voor u.