• Logo

    SV Ouderkerk

Start Top Midweekcompetitie SV Ouderkerk Onder 23

16-10-2019, 18:03 | Lezersnieuws | Han

SV Ouderkerk is uitgenodigd om deel te nemen aan de Onder 23 midweekcompetitie georganiseerd door Stichting Jongseniorenvoetbal. Dit betreft een officiële midweekcompetitie die al een kleine 10 jaar draait in de regio Groot-Amsterdam. Het initiatief wordt gesteund door de KNVB en sponsor Univé.

Er zijn 5 poules van ieder 8 teams. Deelnemers zijn allemaal amateurclubs met een gezonde sportieve ambitie. De deelname biedt O19 talenten en 1e,2e en 3e jaars senioren een unieke kans om met elkaar in een competitie uit te komen en de krachten te kunnen meten op een uitdagend sportief hoog niveau met getalenteerde leeftijdsgenoten van gerenommeerde amateur- en divisieclubs.

SV Ouderkerk beoogt met de Onder 23 als deelnemer in deze competitie het sportief fundament van de club structureel te optimaliseren en talent naar hoger sportief niveau en prestatie te stimuleren.  

Ouderkerk Onder 23 is ingedeeld in poule A met Olympia Haarlem, KFC, ZSGOWMS, WV-HEDW, Wooter Academy, DEM Beverwijk en De Volewijckers.

Het Onder 23 team wordt getraind door Guido Licastro. Hij is momenteel assistent-trainer bij de SV Ouderkerk zondagselectie. Licastro is een gedreven gediplomeerd trainer, die onder andere divisiejeugdteams heeft getraind bij BFC en Huizen. 

Het speelschema:

dinsdag 22 oktober 2019:
SV Ouderkerk – rkvv DEM   

dinsdag 12 november 2019:
WV HEDW – SV Ouderkerk   

dinsdag 3 december 2019:
De Volewijckers – SV Ouderkerk   

dinsdag 21 januari 2020:
SV Ouderkerk – ZSGOWMS   

dinsdag 11 februari 2020:
SV Ouderkerk – Wooter Academy   

woensdag 4 maart 2020:
KFC – SV Ouderkerk

De aanvangstijden van de wedstrijden zijn voor thuisduels 20.15 uur.

SV Ouderkerk hoopt u ook op een van de dinsdagavonden als supporter bij de wedstrijden van Onder 23 te begroeten op haar sportcomplex te Ouderkerk