Persbericht Groupcard en UwRegioSupport gaan strategische samenwerking aan

16-10-2019, 11:27 | Lezersnieuws | Rob

GROUPCARD en UwRegioSupport richten zich beiden op het versterken van het lokale MKB. GROUPCARD is al 10 jaar de verbindende factor in tientallen gemeenten tussen inwoners, lokale ondernemers, goede doelen en de lokale overheid. Voorbeelden zijn de Stadspas, de Mantelzorgpas, de Sportkaart, de ClubCard en de CityGiftCard. UwRegioSupport levert een breed portfolio aan diensten dat de Mkb’er volledig ontzorgt zoals marketing, ICT en inkoop en heeft in haar korte bestaan meer dan 10 lokale adviseurs aan haar netwerk verbonden en bereikt inmiddels duizenden Mkb’ers.

Beide organisaties geloven in het belang van het MKB in de regio en willen hen verder versterken door te verbinden. Lokale winkelgebieden veranderen snel: winkels sluiten en er komen geen nieuwe winkels voor terug. Daar willen wij samen verandering in brengen. Want wij geloven in de sociale functie van de lokale economie. Daar hebben jongeren hun eerste baantje, sponsort de fietsenwinkel de voetbalclub en is persoonlijk advies en service het onderscheiden vermogen. Het brengt mensen samen. Daarom mogen deze gebieden niet verdwijnen! Het innovatieve platform van GROUPCARD waarmee regionale programma’s gelanceerd kunnen worden, zal worden gecombineerd met het regionale netwerk van de UwRegioSupport adviseurs. Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van bewezen programma’s, bijbehorende technologie, backoffice en lokale advisering en activatie.

Over UwRegioSupport

UwRegioSupport verzamelt de beste oplossingen, specifiek voor het MKB, uit de markt, liefst aangeboden door mede Mkb’ers en adviseert, verkoopt en implementeert deze op een eerlijke wijze. Kortom voor en door Mkb’ers. Speerpunten zijn Marketing, ICT, Advies, Inkoop, Financieel/Administratief en het regionaal verbinden van Mkb’ers.

Over GROUPCARD

Bij GROUPCARD geloven wij in de kracht van de lokale gemeenschap, de directe wereld om je heen, daar waar jij thuis noemt. Of je nu gemeenteambtenaar bent of de bakker op de hoek, je hebt een speciale binding met de school van je kinderen, het pleintje waar je vroeger zelf speelde of de sportclub waar je al zo vaak ”nou, nog eentje dan” tegen je vrienden zei. Wij kennen de lokale wereld, want lokaal betrokken zit in onze DNA, en we zijn dan ook al meer dan 10 jaar de verbindende factor die overheidsinstanties, ondernemers en de lokale samenleving bij elkaar brengt.