Verkiezingen

NOORD-HOLLAND Het is definitief duidelijk uit welke partijen de nieuwe Provinciale Staten van de Provincie Noord-Holland bestaan. De zetels zijn onder de partijen verdeeld. Forum voor Democratie is de grootste partij geworden, gevolgd door GroenLinks en de VVD.
AMSTELVEEN Met een opkomst van 54,2 procent hebben inwoners van Rijnland, waar een deel van Amstelveen onder valt, zich uitgesproken tijdens de Waterschapsverkiezingen. De definitieve uitslag  van het hoogheemraadschap van Rijnland laat een stijging zien in het aantal stemmen. In 2015 kwam 46,2 procent naar de stembus. De zetelverdeling blijft...
Advertorial
Strijkvrije overhemden zijn ideaal voor de man met weinig tijd. Zo zijn ze geschikt voor de man die veel op reis is. Of gewoonweg geen zin heeft om elke dag zijn overhemden...
AMSTELVEEN De VVD heeft in Amstelveen het beste gescoord tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van 2019. Ondanks dat de liberalen flink moesten inleveren (van 23,9 naar 19,4 procent) blijft de partij de grootste. Forum voor Democratie kwam uit het niets uit op 13,7 procent, GroenLinks werd meer dan tweemaal zo groot (14,5 procent).
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag het laatste deel: Jeanine Bouman en Enno de Tombe van QUEER.
Advertorial
Het exact aantal mensen dat verhuist per gemeente is verschillend, maar in 2017 zijn er volgens het CBS 1,8 miljoen mensen verhuisd. En ondanks de woningkrapte wordt...
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 9: Delano Felter van De Republikeinse Politieke Partij.
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 8: Hans Bremer van Forum Duurzaam Effectief Waterschap.
Advertorial
Een verstopt riool kan veel narigheid met zich mee brengen. Ondanks dat je voorzichtig en zorgvuldig met de riolering omgaat, kan het soms gebeuren dat er een verstopping...
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 7: Ronald Schönberger van De Groenen.
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 6: Wim Zwanenburg van het CDA.
AMSTELVEEN De Waterschapsverkiezingen komen er aan. Maar wat houdt dat precies in? En wie doen er eigenlijk mee? Het Amstelveens Nieuwsblad stelt een aantal van de deelnemende partijen aan u voor. Vandaag deel 5: Peter van der Kraan van de Partij voor de Dieren.