Deel je nieuws

Sneeuw in het Atrium

Het  is nog lang niet zeker of Amstelveen een witte Kerst krijgt. De kerstversierings commissie van Eykenstein nam het zekere voor het onzekere. Zij verruilen de kerstballen voor SNEEUW vlokken. Ook dit jaar is het lust om te zien hoe mooi de kerstverlichting in het Atrium.

Sneeuw

Het is afwachten of het een witte kerst gaat worden in Amstelveen. Het Atrium op Eyckenstein is weer verlicht. Deze keer is het thema SNEEUW. De organisatie heeft de kerstballen dit jaar vervangen door SNEEUW.

Een stadspiano op het Stadsplein

De ChristenUnie zal tijdens de gemeenteraadsvergadering van woensdag 11 december a.s. bij de behandeling van de cultuuragenda 2020 – 2024 de motie “Een stadspiano op het plein” indienen.

De Depressie Vereniging is gestart met een supportgroep in Amstelveen.

Depressie is iets waar veel mensen mee krijgen te maken, zelf, of door iemand in hun omgeving. 

Thera Coppens bij Boekhandel Blankevoort

Thera Coppens bij Blankevoort met ‘Johanna en Margaretha’

Op dinsdag 17 december is Thera Coppens te gast bij Boekhandel Blankevoort aan de Rembrandtweg 649 in Amstelveen. Zij spreekt over 'Johanna en Margaretha: Gravinnen van Vlaanderen en prinsessen van Constantinopel.

Opening winkelcentrum Groenhof

Met trots kunnen wij meedelen dat de werkzaamheden in Winkelcentrum Groenhof zijn afgerond en dat we iedereen kunnen verwelkomen in een prachtig vernieuwd winkelcentrum. Dit moet natuurlijk worden gevierd en daarom hebben wij de officiële opening op zaterdag 14 december.

Van Herman van Veen tot Bach: een andere kerst in Hoofddorpse Marktpleinkerk

Zangeres en violiste Jannemien Cnossen draagt met haar programma X-Mas, A Little Different op een heel bijzondere wijze de sfeer van kerst uit. Ze verrast het publiek niet alleen op een muzikale manier, maar ook met een unieke samenwerking met haar moeder, actrice Paula Majoor.

Wandelboswachter Ellen komt met nieuwe wandelgids

Als boswachter is Ellen Luijks graag buiten. Ze vertelt de mensen graag over de prachtige natuur die we in Nederland hebben. In haar vrije tijd wandelt ze veel, een mooie combinatie voor het maken van een wandelgids.

Lustrumkerstfair Kerst aan de Amstel

U bent van harte uitgenodigd bij onze kerstfair in Nes aan de Amstel. Kleinschalig, sfeervol, dingen om te doen en koek en zopie. Zie www.vriendenurbanuskerknes.nl voor meer informatie.

Kerstconcert Kerst aan de Amstel

U bent van harte uitgenodigd bij het kerstconcert van de Amsterdamse Tramharmonie in Nes aan de Amstel. Zie www.vriendenurbanuskerknes.nl voor meer informatie.

Pagina's