Deel je nieuws

Wereldhond Sandy zoekt huis in groene omgeving

Sandy is een super vriendelijke en lieve hond. Ze is op zoek naar een gezin (ze kan met kinderen) dat het liefst ook een andere  sociale hond in huis heeft waar ze heerlijk mee kan ravotten en waar ze verder die fantastische huishond mag zijn.

Concert Sway Wild in de Amsteltuin

Een "must see" voor liefhebbers van folk, americana en singer-songwriters. Sway Wild is het nieuwe muzikale project van Dave McGraw & Mandy Fer. Sway Wild mixt folk, blues, pop, rock tezamen tot een prachtig geheel en hun live shows zijn altijd enorm expressief.

Concert Martyn Joseph in de Amsteltuin

Liefhebber van folk en singer-songwriters? Kom op donderdag 31 oktober naar Wijngaard de Amsteltuin. Hier treedt Martyn Joseph uit Cardiff (Wales) op. Hij maakt muziek in de stijl van Billy Bragg, Luka Bloom, en wordt ook wel de Welsh Springsteen genoemd.

Wethouder Herbert Raat bezoekt het Palet-Zuid

Wethouder Herbert Raat (VVD), die zich o.a. bezighoudt met Kunst en Cultuur, heeft afgelopen woensdag basisschool het Palet Zuid bezocht. Hij ging met leerkrachten en leerlingen in gesprek over de plek die Kunst en Cultuuronderwijs krijgt op deze school.

Stichting dementievriendelijk geeft training in Odensehuis

“Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt”. Herkent u dit als mantelzorger van uw naaste met dementie? Buren, vrienden,  familieleden; allemaal willen ze graag helpen.

Start Top Midweekcompetitie SV Ouderkerk Onder 23

SV Ouderkerk is uitgenodigd om deel te nemen aan de Onder 23 midweekcompetitie georganiseerd door Stichting Jongseniorenvoetbal. Dit betreft een officiële midweekcompetitie die al een kleine 10 jaar draait in de regio Groot-Amsterdam.

Persbericht Groupcard en UwRegioSupport gaan strategische samenwerking aan

GROUPCARD en UwRegioSupport richten zich beiden op het versterken van het lokale MKB. GROUPCARD is al 10 jaar de verbindende factor in tientallen gemeenten tussen inwoners, lokale ondernemers, goede doelen en de lokale overheid.

Jubileumfestival Stichting Mokum Folk

Stichting Mokum Folk start het nieuwe concertseizoen met een driedubbel optreden van Bodhi & Titus (keltisch), 't Gevolg (divers) en Kalarash (klezmer). Mokum Folk bestaat immers 40 jaar en dat gaan we vieren! Entree: euro 12,-. Info: www.mokumfolk.nl. Zaal open 13.30 uur.

Judoka Jos Wennekers wereldkampioen judo

Afgelopen weekend waren de judoka's van Karel Gietelink Sport actief in binnen- en buitenland. Jos Wennekers werd voor de tweede keer wereldkampioen bij de veteranen in de klasse tot 81 kg. Dit toernooi werd gehouden in Marrakech, Marokko.

Kindervoor. De Sprookjes Revue Schouwburg

Kindervoorstelling De Sprookjes Revue door Het Kleine Theater in Schouwburg Amstelveen.

Pagina's