Lezersnieuws

Deze zomer bootverbinding tussen Amsterdam en Zuiderzee museum in Enkhuizen

Er is deze zomer natuurlijk genoeg te doen aan leuke activiteiten. Maar wil je echte even een dagje er helemaal tussenuit en het gevoel hebben dat je op een mini-vakantie bent geweest? Vaar dan in augustus mee van Amsterdam naar het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Witte KLM bridge-tornado

Op donderdag 12 juli organiseerde de KLM bridgeclub haar jaarlijkse Midzomerdrive in het MOC gebouw in de Lindenlaan te Amstelveen.

Wie op deze dag rond 18.30 uur door de Lindenlaan liep zag op het gras naast het MOC gebouw een grote groep in het wit geklede mensen.

Kick-off Stichting Sport Helpt en Villa Pardoes

Op maandag 16 juli vond de kick-off van de samenwerking tussen Villa Pardoes en Stichting Sport Helpt plaats.

Zaterdag 21 juli is er weer Repair-café Stadsdorp Elsrijk

Zaterdag 21 juli is er weer Repair-café Stadsdorp Elsrijk

Locatie: Nieuw Vredeveld. (Rembrandtweg 428)

Elke 3e zaterdag van de maand kunt u bij ons terecht van 10.00 tot 12.00 uur.

LET OP ! In augustus heeft het repair-cafe een maandje zomerstop.

Geluidsoverlast Schiphol

Ik woon reeds 4 jaar in Amstelveen en sinds kort in de Patrimoniumbuurt (Amstelveen-noord). Amstelveen een mooie gemeente, veel groen, de Middel- en Bovenkerkerpolder rondom en sinds kort dus het Amsterdamse Bos aan het eind van de straat.

Beeld voor de koning

Vrijdag de dertiende was het eindelijk zover. Samen met twee vrijwilligers van Stichting Vluchtelingenwerk Amstelveen; Margot Puhl en Frank Brits, vertrok Marwan Noufal richting Paleis Noordeinde in Den Haag om het 'beeld voor de Koning' aan de paleispoorten af te geven.

Nationaal Bureau Sport Stimulering zoekt stagiairs

NBSS bestaat uit verschillende initiatieven, met als overkoepelend thema dat NBSS het belangrijk vindt om mensen te helpen, ze dingen te leren, tijd in hen te investeren én ze te begeleiden gedurende dat traject.

OBS de Pioniers komt belofte aan de kinderen na

 

OBS de Pioniers komt belofte aan de kinderen na

 

Pagina's