Deel je nieuws

Succesvolle voorspeelavond door pianoleerlingen van Jaco Kruijswijk.

Uithoorn - Op vrijdag 14 juni was het weer zover, de jaarlijkse voorspeelavond door pianoleerlingen van Jaco Kruijswijk. Het werd wederom gehouden in Pianohandel van Kerkwijk in Amstelveen.

Brons voor judoka Inno Loeber in Polen

Afgelopen zaterdag heeft judoka Inno Loeber van Karel Gietelink Sport een bronzen medaille gewonnen bij de Solanin Judocup in Nowa Sol, Polen. Hij kwam uit in de klasse tot 36 kg bij de jongens tot 12 jaar.

Oranjebuurt wil geen invoering betaald parkeren

AMSTELVEEN De Oranjebuurt (wijk Patrimonium) heeft gesproken: 74% is op dit moment tegen de invoering van betaald parkeren met parkeervergunning. Dat blijkt uit een onlangs onder buurtbewoners gehouden enquête.

Zelden of soms parkeerprobleem

Drie geslaagden in één gezin!

Woensdag 12 juni was de dag van de uitslag van het eindexamen.
De zussen Lara, Ella en Julia, allemaal leerlingen van het Hermann Wesselink College, hebben dit schooljaar tegelijk eindexamen gedaan.
Wat een spanning tijdens het wachten op drie telefoontjes!

Kinderen leren 21e eeuwse vaardigheden op Codekamp in Amstelveen

Kinderen leren in de zomervakantie binnen vier dagen programmeren met de Bomberbot codekampen van Vinea Vakanties. En deze zomer ook voor kinderen uit Amstelveen en omgeving. Tijdens deze zomerkampen leren kinderen de basisprincipes van programmeren en maken zij een eigen game of website.

Hero zoekt een huis

Deze knappe Cane Corso kruising van 2 jaar oud is op zoek naar een gouden mandje.

Helaas weten wij niet zo veel van het verleden van Hero. Wij wilden hem hier eerst beter leren kennen voordat wij hem aan u introduceren op onze site.

Cursus SoulFitness

Vanaf 11 juni start Elske Hoen van praktijk Vitaalkunst in Wageningen de introductiecursus SoulFitness. Deze duurt vijf weken van 11 juni tot 12 juli en is zowel live in Wageningen als thuis vanuit Amstelveen online te volgen.

Oranjefonds, collecteweek 2019. MijnAmstelveen doet mee!

Al sinds 2012 verzamelt mijnAmstelveen het lokale nieuws en activiteiten. Op de website www.mijnAmstelveen.nl kunnen bezoekers heel overzichtelijk niet alleen het lokale laatste nieuws aantreffen maar ook specifiek over de eigen wijk.

Open tuinen weekend

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni zijn er 18 privé tuinen open voor bezoek.

Medailles voor turnsters United

 

ook bij de nk finale dames turnen zijn enkele prijzen gewonnen. Twee keer is  goud gewonnen door Danae Dijkman en wel de meerkamp en op vloer.

 

 

 

 

Pagina's