Deel je nieuws

Multi-sport Dagkamp bij Sportivun

Van 18 t/m 20 februari zijn de kinderen bezig met knotshockey, bunkertrefbal en zelfs met springen op een groot springkussen. Iedereen tussen de 4 en 10 jaar oud is welkom op het multi-sport dagkamp. Veel kinderen vinden het moeilijk om één sport te kiezen de ze echt heel leuk vinden.

Dier van de week - Staff

Hallo, Hallo

Ik ben Staff de stafford.  Ik ben in het dierentehuis terecht gekomen omdat mijn baasje is overleden.

Ik zal eens even wat meer over mijzelf vertellen.

Amstelveense onderneemster in finale 'Freelancer of the Year Award'

12 februari 2019, Amstelveen — De Amstelveense Opruimspecialist Eva Kolk van Organized by Eva, is een van de 24 finalisten van de Freelancer of the Year Award (FOTY Award) op 6 april 2019.

Judoka’s Loeber en Soesan winnen goud en zilver

Afgelopen zaterdag heeft judoka Inno Loeber goud en zilver gewonnen bij de Crocodiles Cup in Osnabrück. De Crocodiles Cup is een van de grootste jeugdtoernooien tot 15 jaar van Duitsland en was dit jaar met 734 judoka’s uit Europa uitverkocht.

Subsidie voor cultuurhistorische activiteiten in Amstelveen en/of Ouder aan de Amstel

De Stichting Aemstellant is een stichting met als doel cultuurhistorische activiteiten in de gemeenten Amstelveen en/of Ouder- Amstel te bevorderen en te ondersteunen. Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied.

Leiderschap

Wethouder Herbert Raat houdt in deze krant een pleidooi voor het bouwen van een luchthaven in zee om Amstelveen in de toekomst leefbaar te houden en vraagt de landelijk politiek om visie en leiderschap. 

Reuma Nederland Collecte zoekt collectanten in Amstelveen

Van 18 tot en met 23 maart is weer de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. We zoeken nog vrijwilligers in Amstelveen. Helpt u mee? Door te collecteren helpt u mee om geld voor reumaonderzoek op te halen. Al die kleine beetjes helpen écht! 

Arie en Silvester weer in theater

Waar kennen mensen jullie van?

Silvester: "Mensen kennen Arie nog steeds van zijn tijd bij De Lama's."

Arie: "Veel mensen kennen ons van het werk. Dat soort mensen noem je collega’s ."

Helpen maakt happy! Lente Marathon zoekt vrijwilligers

Op zondag 24 maart wordt voor de derde keer de Lentemarathon georganiseerd. Dit is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers! Zowel in de voorbereiding als het weekend zelf zijn zo’n 200 vrijwilligers nodig om de loop te kunnen organiseren.

60andMore is live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Pagina's