Lezersnieuws

Technasium leerlingen van het KKC doen aan upcycling

Leerlingen van het Technasium van het Keizer Karel College hebben de afgelopen weken weer hard gewerkt aan hun project. Dit keer in samenwerking met de Boemerang Amstelveen. Ze hebben de opdracht gekregen om spullen die niet meer verkocht kunnen worden te upcyclen.

Zusjes Femke en Roos Markus plaatsen zich voor NK-allround in Thialf 26/27 januariMooie prestatie van Roos Markus tijdens het NK afstanden Junioren A afgelopen weekend.
De 18- jarige Roos Markus uit de Zwarte Kat heeft dit weekend in Enschede 
2x het podium gehaald.  Zaterdag werd ze 2e op de 3000mtr in een spannende race

Van nachtmis tot nachtmerrie: ruzie om de erfenis ligt zelfs in de meest hechte families op de loer

Je zou denken dat een overlijden de band tussen de achtergebleven familieleden versterkt.  Maar veel te vaak staat onderling gedoe om de erfenis dat in de weg, zelfs in families waar dit niet voor mogelijk werd geacht.

Eerste Nationaal Schermtoernooi in Amstelveen groot succes!

Een primeur voor Amstelveen: afgelopen weekend is er voor de eerste keer een nationaal schermtoernooi voor jeugd en senioren georganiseerd.

Twee keer podium voor Michel Butter bij Amsterdamse Boscross

Michel Butter won afgelopen zondag onder winterse omstandigheden de Boscross in het Amsterdamse Bos. Butter keek na de eerste ronde nog tegen een achterstand aan door een val bij de eerste afdaling. Die achterstand wist Butter in de daaropvolgende twee rondes goed te maken.

Gereed voor de kersttijd

In Randwijck op de Hendrik van Borsselenkade zijn we er helemaal klaar voor; sneeuw, lampjes en hele gezellige buren. Vrolijk kerstfeest Amstelveen!

D66: Meer waardering voor inclusief werkgeverschap.

Tijdens de raadsvergadering van 12 december 2018 heeft de gemeenteraad – op initiatief van D66- unaniem een motie aangenomen over inclusief werkgeverschap in Amstelveen.

Het geheim van gezond ouder worden is: Bewegen!

Bewegen is gezond, welke leeftijd het ook betreft. Participe Amstelland biedt al jaren verschillende beweegcursussen aan voor jong en oud. Denk maar aan Meer bewegen voor ouderen. Ook voor de geest worden activiteiten aangeboden die u fit houden zoals Yoga, in verschillende vormen te volgen.

Cursus over het bijbelboek Ezechiël, priester en profeet voor toen en nu

Meer informatie over de cursus? Vragen? Zie: www.lamdeni.nl
Docent: Joseph Shulam 
De cursus wordt in het Engels gegeven en gelijktijdig vertaald naar het Nederlands.
Data: 21, 22, 23 januari 2019 
Lestijden: 12.00 - 18.00 uur met 2 kofiie/thee pauzes

Van Zijderveld aan kop in de Handhavingspoule van de badminton eredivisie

Van Zijderveld gaat na drie wedstrijden aan de leiding in de Handhavingspoule van de badminton eredivisie.

Pagina's