Lokaal lezersnieuws

Opa’s en oma’s verhalen, geschilderd door hun kleinkind

In 't Open Hof start binnenkort een serie bijzondere workshops voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar, samen met hun opa of oma. Elke opa of oma heeft wel een bijzonder verhaal te vertellen wat vaak niet verloren mag gaan.

Nieuwe samenwerking in Keizer Karelpark

Het Wijkplatform Keizer Karelpark en het Communicatieplatform Keizer Karelpark hebben besloten te fuseren. Deze krachtenbundeling geeft een kwaliteitsimpuls voor de belangenbehartiging van en voor inwoners, instellingen, organisaties en ondernemers in de wijk.

Passion beleeft Inspirerende zangworkshop!

Passionkoor-leden hebben zaterdag 13 april enorm genoten van een inspirerende en leerzame workshop. Deze werd gegeven door gediplomeerd en professioneel zangdocent en zangeres Jolieke Sorber uit Utrecht. Het was niet zomaar een doorsnee zangworkshop.

35 jaar Amsterdamse Bostheater

Het Amsterdamse Bostheater bestaat 35 jaar. Reden te meer om groots uit te pakken voor de zomerproductie, met niemand minder dan De Warme Winkel. Sinds jaar en dag is de zomerproductie het gezicht van het Bostheater.

Terrorkites bron van zorg om gierzwaluwen in Sint Josephlaan

Terrorkites bron van zorg om gierzwaluwen in Sint Josephlaan

Foto: terrorkite zwevend boven dak Molenweg

ChristenUnie stelt mondelinge vragen in commissie RWN over gevolgen wegwerkzaamheden Keizer Karelplein en Keizer Karelweg

De ChristenUnie zal in de vergadering van de commissie Ruimte, Wonen en Natuur (RWN) van komende dinsdag 16 april a.s. aan het college vragen stellen over de wegwerkzaamheden op het Keizer Karelplein en de Keizer Karelweg.

Trumptoren in Elsrijk

in de wijk Elsrijk zijn de huisprijzen explosief gestegen. Oudere bewoners maken plaats voor jonge gezinnen. Alvorens de nieuwe woning te betrekken wordt er doorgaans langdurig verbouwd. De diverse uitbouwen vertoonden een zelfde uitstraling, passend in de wijk. Tot nog toe.

Kick off van Albert Heijn spaaractie ‘Bijzonder Amstelveen’ op vrijdag 12 april

Op maandag 15 april starten acht Albert Heijn supermarkten in Amstelveen de actie ‘Verzamel Bijzonder Amstelveen’. De actie wordt afgetrapt met een kick-off op vrijdag 12 april voor de ingang van het AH filiaal in Winkelcentrum Stadshart.

GroenLinks pleit voor betaalbare woningen aan de Maalderij

GroenLinks Amstelveen heeft op 27 maart 2019 in de gemeenteraad tegen de Startnotitie Maalderij 4-8 gestemd.

Bennie zoekt een huis

Als Bennie je eenmaal kent is het een schat! Hij is gek op knuffelen en wil graag iets voor je doen.

Pagina's