Lokaal lezersnieuws

Dier van de week - Staff

Hallo, Hallo

Ik ben Staff de stafford.  Ik ben in het dierentehuis terecht gekomen omdat mijn baasje is overleden.

Ik zal eens even wat meer over mijzelf vertellen.

Amstelveense onderneemster in finale 'Freelancer of the Year Award'

12 februari 2019, Amstelveen — De Amstelveense Opruimspecialist Eva Kolk van Organized by Eva, is een van de 24 finalisten van de Freelancer of the Year Award (FOTY Award) op 6 april 2019.

Subsidie voor cultuurhistorische activiteiten in Amstelveen en/of Ouder aan de Amstel

De Stichting Aemstellant is een stichting met als doel cultuurhistorische activiteiten in de gemeenten Amstelveen en/of Ouder- Amstel te bevorderen en te ondersteunen. Dit doet de stichting door het verstrekken van een financiële bijdrage aan activiteiten op dit gebied.

Leiderschap

Wethouder Herbert Raat houdt in deze krant een pleidooi voor het bouwen van een luchthaven in zee om Amstelveen in de toekomst leefbaar te houden en vraagt de landelijk politiek om visie en leiderschap. 

Reuma Nederland Collecte zoekt collectanten in Amstelveen

Van 18 tot en met 23 maart is weer de jaarlijkse collecteweek van ReumaNederland. We zoeken nog vrijwilligers in Amstelveen. Helpt u mee? Door te collecteren helpt u mee om geld voor reumaonderzoek op te halen. Al die kleine beetjes helpen écht! 

Arie en Silvester weer in theater

Waar kennen mensen jullie van?

Silvester: "Mensen kennen Arie nog steeds van zijn tijd bij De Lama's."

Arie: "Veel mensen kennen ons van het werk. Dat soort mensen noem je collega’s ."

Helpen maakt happy! Lente Marathon zoekt vrijwilligers

Op zondag 24 maart wordt voor de derde keer de Lentemarathon georganiseerd. Dit is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers! Zowel in de voorbereiding als het weekend zelf zijn zo’n 200 vrijwilligers nodig om de loop te kunnen organiseren.

60andMore is live gegaan

Begin dit jaar is 60andMore.com live gegaan: Een site voor ouderen en door ouderen. De site wil inspiratie bieden aan ouderen. Het wil de bezoeker stimuleren om de jaren die komen ten volle te (be)leven: het leven echt tot het eind ten volle te leven.

Verduurzaming VvE’s in Amstelveen: wat er nu wel kan

Amstelveen – Ondanks de proactieve aanpak van de Gemeente Amstelveen om VvE’s te helpen bij het verduurzamen, zijn er nog weinig appartementsgebouwen met zonnepanelen. Financiering en organisatie vormen echter de grootste struikelblokken.

Lezing over dementie door bestsellerauteur Nicci Gerrard

Dinsdagavond 5 februari a.s. wordt door bestsellerauteur Nicci Gerrard een lezing over dementie gegeven in Amsterdam. Deze Engelse bestsellerauteur, van schrijversduo Nicci French, heeft persoonlijk te maken gehad met dementie: in 2014 verloor ze haar vader aan deze ziekte.

Pagina's